10. Lucrator gestionar

10. Lucrator gestionarIn ultimele 12 luni, respectiv in perioada mai 2011- prezent, au fost disponibile in ofera ANOFM, 25 de locuri de munca pentru absoloventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de lucrator gestionar.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

9. Manipulator marfuri

9. Manipulator marfuriIn ultimele 12 luni, respectiv in perioada mai 2011 - prezent, au fost disponibile in oferta ANOFM, 35 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de manipulator marfuri.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

8. Muncitor necalificat la demolarea de cladiri

8. Muncitor necalificat la demolarea de cladiriIn ultimele 12 luni, respectiv in perioada mai 2011 - prezent, au fost disponibile in oferta ANOFM, 39 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de muncitor necalificat la demolarea de cladiri.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

7. Sofer de autoturisme si camionete

7. Sofer de autoturisme si camionete40 de locuri de munca au fost disponibile in perioada mai 2011- prezent, pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de sofer de autoturisme si camionete.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

6. Muncitor calificat in domeniul confectii

6. Muncitor calificat in domeniul confectiiIn ultimele 12 luni, au fost disponibile 52 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de muncitor calificat in domeniul confectii.


Sursa foto:freedigitalphotos.net

5. Agent de securitate

5. Agent de securitateIn ultimul an, au fost disponibile in oferta ANOFM, 54 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de agent de securitate.

Sursa foto: www.tnooz.com

4. Muncitor necalificat la ambalarea produselor

4. Muncitor necalificat la ambalarea produselorIn ultimele 12 luni, au fost disponibile 72 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de muncitor calificat in domeniul confectii.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

3. Lucrator comercial

3. Lucrator comercialIn ultimele 12 luni, au fost disponibile 73 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de lucrator comercial.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

2. Confectioner-ambalor articole din textile

2. Confectioner-ambalor articole din textileIn ultimul an, au fost disponibile in oferta ANOFM, 99 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, pentru postul de confectioner-ambalor articole din textile.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

1. Vanzator

1. VanzatorIn ultimele 12 luni, respectiv in intervalul mai 2011- prezent, au fost disponibile in oferta ANOFM, 106 de locuri de munca pentru absolventii institutiilor de invatamant, care pot intra in categoria persoanelor sub 25 de ani, in meseria de vanzator.

Sursa foto: freedigitalphotos.net