Fosta sefa Tarom ramane in companie, cu salariul marit

Fosta sefa Tarom ramane in companie, cu salariul maritCompania aeriana Tarom, controlata de catre stat prin intermediul Ministerului Transporturilor, evidentiaza inca o anomalie a sistemului public, care permite ca un director general adjunct sa fie remunerat lunar cu mult mai multi bani decat un director general, lucru de neconceput in sistemul privat.

Ruxandra Brutaru (foto) a demisionat din functia de director general al Tarom pentru a prelua un post inferior, cel de director general adjunct, dar mult mai bine platit, potrivit Olgutei Vasilescu, purtatorul de cuvant al PSD.

In vreme ce functia de director general al Tarom este remunerata cu 6.600 de lei brut lunar, castigul salarial lunar brut al directorului general adjunct este de 15.000 de lei, potrivit lui Vasilescu, adica de peste 2,2 ori mai mare.

Citeste aici mai multe detalii

Deloitte si-a luat director de marketing de la BCR

Deloitte si-a luat director de marketing de la BCRDeloitte Romania l-a recrutat in functia de director de marketing pe Cristian Halmajan, 38 de ani, cu o experienta in functii de management in industria bancara si cea telecom.

Pe parcursul ultimilor sapte ani, Halmajan a coordonat mai multe departamente sau divizii din cadrul unor banci din Romania si a fost direct responsabil de implementarea unor proiecte interne si externe importante.

Seful trezoreriei ING Bank, restructurat

Seful trezoreriei ING Bank, restructuratDirectorul Trezoreriei ING Bank Romania, Florin Citu, a fost concediat, decizie pe care o considera abuziva si o va contesta in instanta, sperand sa se intoarca in banca.

Totusi, Misu Negritoiu, CEO ING Bank a declarat ca institutia nu l-a demis pe Florin Citu din functia de director al departamentului de trezorerie din banca. Negritoiu afirma ca pozitia de director al departamentului de trezorerie din ING Bank a disparut dupa un proces de reorganizare interna.



Orange are noi sefi pe tehnologie si resurse umane

Orange are noi sefi pe tehnologie si resurse umaneOrange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, a numit-ope Madalina Suceveanu (foto) ca director tehnic, iar Ioana Marcu in calitate de director de resurse umane.

Suceveanu este singura femeie din cadrul grupului France Telecom - Orange care ocupa o functie de top management in departamentul de tehnologie, o pozitie-cheie pentru un operator telecom. Ea preia aceasta functie de dupa incheierea mandatului lui Thierry Souche in Romania si revenirea acestuia in Franta.

Ioana Marcu este director de resurse umane al companiei din octombrie 2010 pana atunci fiind European Capability Development Lead in cadrul companiei de business processing outsourcing Accenture. Ea are peste 10 ani de experienta in management si consultanta si o inlocuieste in functie pe Roxana Predica care a decis sa paraseasca compania.

PwC are un nou director la divizia de dispute si investigatii

PwC are un nou director la divizia de dispute si investigatiiThierry Ballot a fost numit recent in functia de director in cadrul PwC Romania si va fi responsabil pentru activitatea de dispute in regiunea Europei de Sud-Est.

Experienta lui Thierry Ballot este in zona de dispute si, anterior, el a lucrat in departamentul de investigatii al unei alte firme din Big Four la birourile din Paris si Moscova. Inainte de aceasta, el a mai lucrat timp de trei ani ca auditor in Romania.

Arctic are un nou CFO

Arctic are un nou CFOCompania Arctic, cel mai important jucator pe piata locala de electrocasnice, are un nou chief financial officer, in persoana lui Marius Stoica, 31 de ani.

Cu o experienta de zece ani in cadrul companiei, Marius Stoica a ocupat anterior functia de finance and reporting manager. El il inlocuieste pe Murat Olcayto, care a fost promovat pe aceeasi pozitie in Germania, dupa expirarea contractului de patru ani in Romania.

Marius Stoica va gestiona activitatea departamentelor contabilitate, trezorerie, buget si raportate, IT si legal, avand in subordine un numar de 34 de angajati.

Badea Clifford Chance recruteaza avocat de la Nestor

Badea Clifford Chance recruteaza avocat de la NestorCasa de avocatura Badea Clifford Chance l-a recrutat pe avocatul Costin Sandu, 31 de ani, in cadrul echipei de finante si piete de capital.

Costin Sandu a lucrat din 2010 pana in februarie 2011 in cadrul NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), iar din 2005 pana anul trecut in cadrul casei de avocatura D&B David si Baias.

Avocatul este specializat in domeniul serviciilor financiare, piete de capital, valori mobiliare si administrare de active, acumuland si experienta in aria fuziunilor si achizitiilor, precum si in cea corporate.