Ioana Momiceanu, in echipa lui Patriciu

Ioana Momiceanu, in echipa lui PatriciuDinu Patriciu a numit-o pe Ioana Momiceanu, fosta sefa a consultantului imobiliar BNP Paribas Real Estate, in functia de head of asset management pentru portofoliul din Romania al companiei Dinu Patriciu Global Properties (DPGP).

Ioana Moniceanu are peste 17 ani de experienta in business-ul imobiliar cu proprietati de birouri si comerciale si este membru al consiliului de administratie al Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) din Romania.

Bogdan Dobre, sef pe divizia Betoane si Agregate a Holcim

Bogdan Dobre, sef pe divizia Betoane si Agregate a HolcimProducatorul elvetian de ciment Holcim l-a numit pe Bogdan Dobre, 43 de ani, in functia de director al diviziei Betoane si Agregate in cadrul subsidiarei din Romania.

Dobre, care face parte din prima serie de angajati ai companiei, a inceput sa lucreze in Holcim in 2000. El a detinut, pe rand, pozitiile de manager regional de vanzari ciment si manager national de vanzari ciment. Anterior, el a mai lucrat pentru Danone.

Cameron McKenna are un nou sef in departamentul de real estate

Cameron McKenna are un nou sef in departamentul de real estateRoxana Fratila s-a alaturat firmei de avocatura in urma cu cinci ani in functia de senior associate si de atunci a coordonat independent tranzactii precum vanzarea complexului de birouri S-Park, precum si in negocierile purtate in numele proprietarului pentru inchirierea a aproximativ 38.000 mp de spatii de birouri si comerciale din cladirile S-Park.

Ea are o experienta de peste zece ani in domeniul imobiliar, fiind implicata in coordonarea diferitelor investigatii de due diligence, achizitii de proprietati dintre cele mai diverse, concesionari, contracte de constructii si proiectare, asocieri, contracte de inchirieri institutionale si finantarea de proiecte.