UniCredit si-a recrutat economist sef de la Bancpost

UniCredit si-a recrutat economist sef de la BancpostEconomistul sef al Bancpost, Dan Bucsa, va ocupa din luna iunie pozitia de economist sef al UniCredit Tiriac Bank, au declarat pentru Mediafax surse bancare.

Doctor in economie al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, cu teza de doctorat "Modele de crestere economica si rolul politicii monetare in realizarea cresterii sustenabile", Dan Busca a venit in Bancpost in martie 2008, initial pe pozitia de senior economist.

El face parte din grupul de economisti care s-au format la Directia Politica Monetara si Modelare Macroeconomica din Banca Nationala a Romaniei, unde a activat din august 2004 pana cand a plecat la Bancpost. Bucsa a fost chiar seful Serviciului de Prognoze Macroeconomice din BNR.

Incepand cu 2007, pozitia de economist sef al UniCredit Tiriac Bank a fost ocupata de Rozalia Pal, care a intrat recent in concediu de maternitate.

Miscari la varful Teletrans

Miscari la varful TeletransTeletrans, operator de telecomunicatii la nivel national, anunta numirea lui Ovidiu Mihaila (foto) in functia de director general, incepand cu data de 25 mai, pentru a-i succede lui Horia Hahaianu, care a preluat conducerea actionarului unic, Transelectrica.

Ovidiu Mihaila, in varsta de 43 de ani, a ocupat anterior pozitia de director general al Centrului Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine, in subordinea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si, pentru o perioada de sase luni, consilier al directorului general Teletrans.

RTPR Allen&Overy l-a recrutat pe Cristian Gavrila de la Voicu&Filipescu

RTPR Allen&Overy l-a recrutat pe Cristian Gavrila de la Voicu&FilipescuCasa de avocatura RTPR Allen & Overy l-a recrutat pe avocatul Cristian Gavrila, care va conduce echipa de litigii si arbitraje.

Anterior, Cristian Gavrila a fost partener in cadrul casei de avocatura Voicu & Filipescu.

Cristian Gavrila, 36 ani, este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000 si vorbeste fluent limba engleza.

Cu o experienta internationala dobandita in principal din implicarea in peste 20 de arbitraje solutionate dupa regulile ICC, UNCITRAL Viena, CCIR, Cristian Gavrila s-a remarcat si in plan intern, prin castigarea unor litigii, in special in domeniile concurentei, achizitiilor publice si comunicatiilor.

Fabryo recruteaza director de marketing de la UPC

Fabryo recruteaza director de marketing de la UPCDragos Militaru este, incepand din luna mai, noul Chief Marketing Officer al Fabryo Corporation, unul dintre cei mai mari producatori de lacuri si vopsele decorative din Romania.

El va dezvolta strategia de brand pentru urmatorii ani si va coordona procesele de business development si trade.

Dragos Militaru il inlocuieste pe Stefan Teodorescu, fostul director de marketing al Fabryo Corporation, in prezent Group Brands Director la Ursus Breweries.

“Fabryo se afla intr-o etapa importanta de dezvoltare, iar directiile strategice trasate acum trebuie sa fie in conformitate cu potentialul real al marcilor, al segmentului in care activam si cu obiectivul de a ne consolida pozitia de lider pe piata lacurilor si vopselelor decorative”, declara Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation.

Claudiu Serban, redactor-sef la Capital

Claudiu Serban, redactor-sef la CapitalClaudiu Serban, director general al Editurii Evenimentul si Capital, a preluat si functia de redactor-sef al saptamanalului economic Capital, dupa plecarea lui Iulian Bortos.

Serban a facut anuntul privitor la preluarea conducerii intr-o sedinta cu redactia, marti dupa-amiaza, potrivit paginademedia.ro.

Plecarea lui Iulian Bortos a avut loc in contextul unei restructurari la Evenimentul zilei si Capital, dupa ce actionarul celor doua publicatii, Bobby Paunescu, a declarat ca nu se va mai implica in managementul lor. Angajatii au avut de ales intre a ramane la ziar sau a lua trei salarii compensatorii. Circa 20 de jurnalisti au ales a doua varianta.