Orange are un nou sef

Orange are un nou sefJean-Francois Fallacher (foto) preia de la 1 iulie pozitia de CEO al operatorului telecom Orange Romania.

Thierry Millet, directorul general al companiei, a fost promovat in cadrul grupului France Telecom – Orange. El va reveni in Franta, unde va coordona activitatile de plati prin telefonul mobil si de dezvoltarea serviciilor de plati contactless in tarile in care grupul este prezent. Citeste aici ultimele declaratii ale lui Millet.

Jean-Francois Fallacher a ocupat vreme de sase ani pozitia de CEO al Sofrecom, companie de consultanta internationala a grupului France Telecom Orange.

Prioritatea lui Fallacher este de a ramane in urmatorii ani cel mai mare operator telecom de pe piata. “Este greu sa fii numarul unu, mai greu este insa sa te mentii astfel”, a declarat el la o prima intalnire cu presa.

Renaissance Capital si-a luat specialist de la Morgan Stanley

Renaissance Capital si-a luat specialist de la Morgan StanleyRenaissance Capital, banca rusa de investitii parte din consortiul de intermediere al ofertei Petrom din aceasta vara, l-a angajat pe Bogdan Ciobotaru pe postul de head of financing pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Ciobotaru a lucrat 10 ani in cadrul Morgan Stanley, in ultima perioada fiind director executiv pentru piete de capital globale, fiind responsabil pe acoperirea statelor din regiune si din Africa.

Bogdan Ciobotaru va lucra birourile Renaissance din Londra si Moscova. A absolvit Academia de Studii Economice in 2000, iar incepand cu 2001 s-a angajat la Morgan Stanley.

Schimbare la sefia Continental Hotels

Schimbare la sefia Continental HotelsDupa mai bine de patru ani de activitate, lantul hotelier Continental anunta plecarea directorului operational Michele Meoni.

Meoni a ocupat functia de manager coordonator al activitatilor operative ale companiei din vara lui 2006. "Michele Meoni va parasi pozitia manageriala de coordonare a activitatilor operative ale companiei. Continental Hotels tine sa-i multumeasca pentru colaborare si ii doreste mult succes in demersurile sale viitoare", se arata in comunicatul companiei.

Lantul Continental Hotels a fost infiintat in anul 1991, fiind dedicat inca de la inceput furnizarii unor servicii de 3 si 4 stele pe segmentul turismului de afaceri.Prin relansarea in 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei, se adauga lantului Continental Hotels si o proprietate de 5 stele.

Gruia Stoica recruteaza un fost sef de la CFR Marfa

Gruia Stoica recruteaza un fost sef de la CFR MarfaGratian Calin, fost director general al CFR Marfa si Rail Cargo Romania, a fost numit vicepresedinte al grupului de transport feroviar Grampet, detinut de omul de afaceri Gruia Stoica.

Imbunatatirea continua a serviciilor feroviare furnizate, dezvoltarea operatorilor feroviari din Romania, Bulgaria si Ungaria sunt principalele mele obiective", a declarat Gratian Calin (foto).

Absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti, el si-a inceput cariera in 1996, in cadrul CFR, unde a ocupat mai multe functii de conducere la CFR Marfa, respectiv director regional, director de exploatare, director general adjunct, presedinte si director general.

Schimbari in Consiliul de Supraveghere al Asirom

Schimbari in Consiliul de Supraveghere al AsiromConsiliul de Supraveghere al Asirom a numit un nou vicepresedinte in Directoratul asiguratorului, dupa ce Mariana Diaconescu a preluat conducerea companiei, inlocuindu-l pe Boris Schneider, a anuntat societatea.

Astfel, Martin Stenitzer a inlocuit-o in functia de vicepresedinte al Directoratului pe Diaconescu, fost presedinte al Eximbank Romania si sotia liderului UNPR, Cristian Diaconescu.

Ea a fost numita vicepresedinte al Asirom in 2005, in acelasi an cand conducerea asiguratorului a fost preluata de Schneider.

Director roman, la o fabrica Michelin din India

Director roman, la o fabrica Michelin din IndiaProducatorul de anvelope Michelin va investi peste 600 de milioane de euro in India, intr-o noua unitate de productie, iar persoana aleasa pentru a coordona echipa este directorul fabricii Michelin Floresti, Carmen Petcu.

“Echipa din Romania este parte din Grupul Michelin, avem incredere in reprezentantii romani. Carmen Petcu, directorul fabricii Michelin Floresti va fi transferata in strainatate pentru a urmari procesul de construire a unei fabrici in India. Piata din India este in prezent o piata cheie pentru orice companie globala. Grupul primeste responsabilitatea de a construi echipa pentru a termina la timp proiectul din India. Este un angajament important pentru Michelin”, a spus Eric Faidy, presedintele Michelin Romania si Balcani.

Unitatea de productie Michelin India va fabrica anvelope pentru camioane si autobuze incepand din noiembrie 2012. Productia se ridica la 300.000 de anvelope pe an.



Teraplast are un nou director financiar

Teraplast are un nou director financiarFurnizorul de solutii si sisteme pentru instalatii si constructii Teraplat a numit un nou director financiar. Cristina Stoian, 35 de ani, va coordona, pe langa activitatile financiare ale companiei Teraplast, si pe cele ale subsidiarelor Plastsistem, TeraGlass si TeraTools.

Edit Orban, ce a asigurat conducerea interimara a departamentului financiar in lunile aprilie si mai, va coordona la nivel de grup departamentul de audit si control intern, fiind direct subordonata Consiliului de Administratie.

Anterior numirii sale in functia de director financiar al Teraplast, Cristina Stoian a detinut functii similare in cadrul La Fourmi, Halewood Romania si Sanex. In perioada 1998-2002 a fost auditor in cadrul KPMG si Deloitte & Touche.