Dovedeste sau renunta

Dovedeste sau renuntaIntr-un mediu centrat pe rezultate, companiile vor trebui sa dovedeasca ca produsele lor sunt cu adevarat diferentiate. Ca urmare, ele vor trebui sa isi adapteze strategiile de la primele faze de dezvoltare a produselor pentru a demonstra eficacitatea comparativa catre autoritatile de reglementare, potrivit consultantilor Ernst&Young.

Mai mult, vor trebui sa se angajeze in abordari creative de stabilire a preturilor pentru contribuabili, inclusiv de stabilire a preturilor bazate pe rezultate.

Realizeaza mai mult cu mai putin

Realizeaza mai mult cu mai putinCompaniile vor trebui sa gaseasca modalitati noi pentru atragerea / investirea de capital si realizarea activitatii de cecetare si dezvoltare mai eficient, potrivit Ernst&Young.

Pe partea de capital, companiile vor trebui sa fie creative in atragerea, optimizarea, conservarea si investirea capitalului - de la noi modalitati de monetizare a proprietatii intelectuale pana la modelele de business "virtuale", pentru a reduce activele fixe din infrastructura.

Pe partea de R&D, produsele vizate pentru populatiile mai mici pot fi mai eficiente, pentru ca necesita studii clinice mai mici, vin cu mai putina concurenta pe generice si pun mai putine aspecte legate de siguranta.

Construieste noi competente

Construieste noi competentePentru a sprijini primele doua imperative, managerii vor trebui sa isi dezvolte noi competente care tin de (1) cunoasterea schimbarilor din dinamica pietei; (2) disciplina de management de proiect si de masurare a performantei; (3) capacitatea de a masura valoarea; (4) capacitatea de a comunica valoarea; (5) creativitatea de a dezvolta noi modele de afaceri.

Colaboreaza pentru o actiune coordonata

Colaboreaza pentru o actiune coordonataSustinerea inovatiei va avea modificari pe care companiile biotehnologice nu le pot face singure, care necesita o actiune coordonata cu alte parti interesate.

Exemplele includ: incurajarea unui sistem adaptiv de studii clinice si aprobarile conditionate de medicamente; realinierea mecanismelor de plata in jurul rezultatelor de sanatate; in curs de dezvoltare stimulente pentru a pastra investitorii in biotehnologie si abordari privind transparenta pentru construirea increderii.