Shaun Russell isi incheie mandatul la Eureko

Shaun Russell isi incheie mandatul la EurekoAlexandru Leondari este noul director comercial al Eureko Asigurari, dupa ce mandatul de trei ani al lui Shaun Russell, care a ocupat aceasta pozitie, se incheie, a anuntat compania.

Leondari il inlocuieste, de la sfarsitul lunii iunie, pe Shaun Russell (foto), care a ocupat aceasta pozitie din 2008 si al carui mandat de trei ani se incheie la finele acestei luni. Alexandru Leondari este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T Popa” din Iasi si dispune de experienta in distributia de asigurari din Romania. In ultima perioada, a lucrat pentru Aviva Group Romania in pozitia de director general adjunct si director de distributie.

Groupama are un nou director general adjunct

Groupama are un nou director general adjunctCalin Matei, in varsta de 34 de ani, a fost numit pe pozitia director general adjunct al Groupama Asigurari, unde va contrbui la conceperea si implementarea strategiei si politicilor de dezvoltare, a anuntat compania.

In noua sa functie, Calin Matei va contribui, alaturi de directorul general al Groupama Asigurari, la conceperea si implementarea strategiei si politicilor de dezvoltare cu scopul realizarii obiectivelor la nivel de companie, de dezvoltare si profitabilitate.

Schimbari in conducerea PwC

Schimbari in conducerea PwCPwC Romania va schimba o parte din conducerea companiei incepand de la 1 iulie 2011, in special conducerea departamentului de audit, care va avea un nou lider si un nou partener. In plus, PwC a schimbat si seful biroului regional din Cluj-Napoca.

John Webster (foto) va prelua de la 1 iulie 2011 pozitia de partener in cadrul PwC Romania, preluand pozitia de lider al departamentului de audit pentru Romania, precum si pentru Europa de Sud-Est. Schimbare vine dupa Wilhelm Simons, cel care a condus in ultimii 4 ani departamentul de audit, pleaca la Viena.

Un nou director general adjunct la Saatchi & Saatchi

Un nou director general adjunct la Saatchi & SaatchiCristina Iordanescu este noul deputy managing director al Saatchi & Saatchi, dupa ce anterior a ocupat pozitia de director de strategie in cadrul agentiei. Radu Florescu ramane managing director si CEO Centrade Saatchi & Saatchi, fiind in continuare implicat in conducerea agentiei.

Obiectivele Cristinei Iordanescu vor fi dezvoltarea businessului clientilor din portofoliul Saatchi & Saatchi si a activitatii de new business si planificare strategica.

Bostina recruteaza un avocat de la ANAF

Bostina recruteaza un avocat de la ANAFCasa de avocatura Bostina si Asociatii a recrutat-o in echipa de avocati specializati in domeniul fiscal pe Oana Scobota, care a lucrat anterior in cadrul ANAF.

Oana Scrobota a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti in 1997, dupa care a fost consilier juridic in cadrul DGFP Prahova timp de doi ani. In perioada 1999-2001 a fost consilier juridic in cadrul Directiei Generale Juridice din Ministerul Finantelor Publice, iar din noiembrie 2001 si pana in 2003, sef serviciu juridic, coordonand activitatea de reprezentare a intereselor ministerului si ale statului in fata instantelor de judecata si ale organelor de urmarire/cercetare penala.

Oasis a recrutat administrator de mall-uri de la DTZ Echinox

Oasis a recrutat administrator de mall-uri de la DTZ EchinoxDezvoltatorul imobiliar Oasis Development, controlat de sibienii Klaus Reisenauer si Kurt Wagner, si-a lansat o divizie de administrare de centre comerciale, care va fi coordonata de Brigitte Schmitt, fosta sefa a departamentului de property management din cadrul consultantului DTZ Echinox.

Noua divizie se numeste Shopping Center Services si va oferi servicii de administrare comerciala si tehnica pentru sectorul de retail, avand deja un portofoliu de peste 25.000 mp de spatii de retail in proiectele dezvoltate de Oasis Development.