Igor Zganjer pleaca de la conducerea diviziei de carduri BCR

Igor Zganjer pleaca de la conducerea diviziei de carduri BCRConducerea diviziei de carduri a BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, se schimba incepand de astazi, dupa ce mandatul de patru ani al lui Igor Zganjer a expirat.

Igor Zganjer (foto) a asigurat conducerea executiva a diviziei de carduri din cadrul Bancii Comerciale Romane timp de patru ani, in perioada 2007 - 2011. Anterior, Zganjer a fost coordonator al strategiei pe carduri a grupului Erste.

Mandatul sau la BCR s-a incheiat la finalul lunii trecute, iar de la 1 iulie conducerea diviziei de carduri va fi preluata de Ahu Atay, product manager in cadrul bancii.

Ahu Atay a devenit product manager la divizia de carduri din BCR anul trecut, ea venind in banca in 2010 cu o ampla experienta in industria cardurilor din Turcia.

Citeste aici mai multe detalii.

Flanco are un nou director de vanzari

Flanco are un nou director de vanzariGabriel Peres (35 de ani), fost national key account manager in cadrul producatorului de electrocasnice Electrolux, a fost numit director de vanzari in cadrul Flanco, al treilea retailer de electronice, electrocasnice si IT de pe piata locala cu afaceri de circa 100 de milioane de euro anul trecut.

Managerul va coordona reteaua de peste 75 de magazine a companiei si cei 550 de angajati ai acestora , urmand sa fie responsabil pentru politica de vanzari a retailerului. Acesta si-a inceput mandatul la 1 iulie.

“Prin cooptarea lui Gabriel Peres, Flanco intareste echipa pentru a putea sustine cresterea businessului, in perspectiva accesarii pozitiei de lider de piata.”, a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Gabriel Peres (foto) a lucrat in ultimii 11 pentru Electrolux Romania, unde a ocupat de-a lungul timpului functiile de area sales manager, key account manager, product and training manager, respectiv national key account manager (incepand cu anul 2005).

Citeste aici mai multe detalii.

Vlad Tudosie, noul manager al Discovery Romania

Vlad Tudosie, noul manager al Discovery RomaniaVlad Tudosie (foto), fostul director de vanzari publicitate TV al trustului Intact, va ocupa incepand cu luna august pozitia de country manager pentru portofoliul din Romania si Europa de Sud-Est al Discovery.

Tudosie va fi responsabil de coordonarea activitatilor companiei in Europa de Sud-Est si de evolutia posturilor de televiziune din portofoliu, printre care TLC, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery HD Showcase sau ID Investigation Discovery.

Acesta va lucra in biroul Discovery din Bucuresti si va coordona operatiunile din Bulgaria, Serbia, Slovenia si Croatia. Vlad Tudosie ii va raporta direct Katarzynei Kieli, vicepresedinte executiv si managing director Discovery Networks CEEMEA.

Vlad Tudosie il inlocuieste in functie pe Phillip Luff, cel care a fost country manager interimar pentru Europa de Sud-Est si care acum va prelua pozitia de country manager pentru pietele emergente.

Citeste aici mai multe detalii.

Dan Oprescu preia sefia departamentului de marketing regional al Unilever

Dan Oprescu preia sefia departamentului de marketing regional al UnileverDan Oprescu a fost numit in functia de director de marketing al Unilever South Central Europe, in urma promovarii lui Fulvio Guarneri pe pozitia de vicepresident brand building home and personal care al Unilever Rusia, Ucraina si Belarus, incepand cu 1 august.

Fulvio Guarneri lucreaza in Unilever South Central Europe din martie 2007, cand a preluat functia de brand building director pentru portofoliul de produse alimentare, iar din martie 2009 coordoneaza, in pozitia de marketing director, operatiunile de marketing pentru toate categoriile de produse ale Unilever: ingrijirea locuintei, ingrijire personala, alimente, inghetata.

Dan Oprescu (foto), 45 de ani, are peste 17 ani de experienta in piata bunurilor de larg consum. Oprescu si-a inceput cariera in 1993, la The Nielsen Company, inainte de a veni la Unilever, in 1998, cand a preluat rolul de a asigura managementul marcilor de ingrijire a locuintei si ingrijire personala.

In perioada 2000-2002 a lucrat pentru Unilever in Praga, detinand pozitii de dezvoltare de brand pentru produse de ingrijire a corpului si produse de ingrijire orala.

Afla aici mai multe detalii.

Avocatul Alexandru Harsany pleaca de la NNDKP

Avocatul Alexandru Harsany pleaca de la NNDKPAlexandru Harsany, 36 de ani, avocat si consilier de proprietate intelectuala, partener al casei de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), a decis sa devina consultant independent.

NNDKP este una dintre cele mai importante firme de avocatura din Romania, a carei practica si echipa de proprietate intelectuala au fost construite impreuna cu Harsany.

In acest context, Ion Nestor, fondator al NNDKP, a declarat: “Doresc sa ii multumesc lui Alexandru pentru cei 14 ani petrecuti impreuna si pentru activitatea depusa in cadrul firmei si sa ii urez mult succes in continuare. Alexandru a fost un membru important al firmei si am convingerea ca vom continua sa avem aceleasi relatii de prietenie si dupa ce nu va mai fi alaturi de noi”.

Ana-Maria Baciu, nou partener al NNDKP

Ana-Maria Baciu, nou partener al NNDKPCasa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) o numeste pe Ana-Maria Baciu (foto) in pozitia de partener remunerat si coordonator al practicii de proprietate intelectuala a firmei.

Anuntul vine la cateva zile dupa ce avocatul Alexandru Harsany a plecat de la NNDKP pentru a intra in consultanta.

Cu o experienta profesionala de peste unsprezece ani, Ana-Maria Baciu este specializata in toate aspectele privind marcile, desenele, brevetele, dreptul de autor si numele de domeniu.

De asemenea, ea face parte din echipa NNDKP care coordoneaza litigiile privind brevetele in materie farmaceutica. Totodata, avocatul coordoneaza asistenta acordata in domeniile „Farmaceutice”, „Jocuri de noroc” si „Protectia consumatorilor”.

Citeste aici mai multe detalii.