5. DTZ Echinox are un nou coordonator de property management

5. DTZ Echinox are un nou coordonator de property managementFrancezul Yves D'Arfeuille (foto) este, incepand cu luna noiembrie, noul coordonator al departamentului de property management in cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox. In ultimii cinci ani, D'Arfeuille a lucrat pentru EMCT, dezvoltatorul Sun Plaza.

Yves D'Arfeuille este de origine franceza si locuieste in Romania de peste 10 ani. Din 2005 si pana in 2010, el a lucrat in cadrul EMCT, dezvoltatorul mall-ului Sun Plaza, unde a ocupat functiile de project manager si shopping center manager. Anterior, intre 2000 si 2005, D'Arfeuille a lucrat in cadrul operatorului francez Carrefour, in calitate de general services manager.

Citeste aici mai multe detalii.

4. Arcadia numeste un nou director medical

4. Arcadia numeste un nou director medicalFurnizorul de servicii medicale pricvate Arcadia, cu sediul la Iasi, anunta plecarea lui Iulian Zonenstain (foto) din functia de director medical.

"Incepand de luni, 14 noiembrie, va surveni o schimbare in conducerea medicale a retelei Arcadia (...) Dupa o indelungata perioada de activitate neintrerupta, dintre care ultimii doi ani dedicati proiectului Arcadia, Iulian Zonenstain va intra intr-un concediu de lunga durata - an sabatic, pe care il doreste de multa vreme", se precizeaza intr-un comunicat transmis de companie.

Locul lui Zonenstain este luat de Sorin Nistor, coordonatorul medical al spitalului si policlinicilor Arcadia.

Citeste aici mai multe detalii.


3. Sergiu Negut a plecat de la Regina Maria

3. Sergiu Negut a plecat de la Regina MariaSergiu Negut (foto) a parasit recent functia de director general adjunct pe care o detinea in cadrul retelei de clinici si spitale Regina Maria.

"Sergiu Negut nu mai face parte din echipa retelei private de sanatate Regina Maria. El a fost alaturi de noi timp de sase ani in care a avut o contributie esentiala in dezvoltarea retelei. Acum, Sergiu isi urmeaza planurile personale si profesionale independent de companie. Responsabilitatile sale vor fi preluate de Fady Chreih", au precizat reprezentantii Regina Maria, fosta Centrul Medical Unirea.

Fady Chreih a venit in cadrul Regina Maria in primavara lui 2010, pe functia de director executiv.

Citeste aici mai multe detalii.

2. Nou senior associate la Dragne & Asociatii

2. Nou senior associate la Dragne & AsociatiiCasa de avocatura Dragne & Asociatii si-a extins divizia de consultanta in zona corporate si M&A, prin cooptarea in cadrul echipei a avocatei Camelia Floca in pozitia de senior associate.

Camelia Floca (foto) este membru al Baroului Bucuresti din anul 2005 si vorbeste fluent limbile engleza si franceza.

Avocata are experienta in ariile de Corporate, M&A, real estate si energie. Anterior alaturarii echipei Dragne & Asociatii, a lucrat anterior in cadrul casei de avocatura Badea Clifford Chance.

Citeste aici mai multe detalii.



1. Catalin Gavrilescu, director de operatiuni la Xerox Romania

1. Catalin Gavrilescu, director de operatiuni la Xerox RomaniaCatalin Gavrilescu (foto) a fost numit in pozitia de director de operatiuni (Operations Manager) in cadrul Xerox Developing Markets Operations (DMO), incepand cu luna noiembrie 2011.

Gavrilescu, care a ocupat anterior pozitia de GDO Operations Manager Xerox Romania, va fi inlocuit de Bogdan Toma, care pana acum a avut functia de GDO Associate Operations Manager.

Catalin Gavrilescu s-a alaturat echipei Xerox in 2002, ca DocuCare Specialist.

Citeste aici mai multe detalii.