Avon si-a numit cel mai tanar vicepresedinte din istoria sa

Avon si-a numit cel mai tanar vicepresedinte din istoria saAngela Cretu a fost promovata, dupa patru ani si jumatate ca lider al Avon Romania si Europa de Sud-Est, in pozitia de vicepresedinte business model inovation in cadrul Avon New York.

Angela Cretu, 34 de ani, va conduce la New York o echipa de specialisti care se va ocupa de crearea si implementarea noilor tehnologii in modelul de business Avon.

Responsabilitatile pentru Romania si Moldova vor fi preluate de catre Razvan Diratian, in prezent business development manager in cadrul companiei. Dupa 10 ani in cadrul Avon Romania, Diratian va conduce cele doua tari din pozitia de commercial director.

Tiriac Holdings si-a luat director de operatiuni cu experienta pe Wall Street

Tiriac Holdings si-a luat director de operatiuni cu experienta pe Wall StreetOmul de afaceri Ion Tiriac, care detine holdingul ce ii poarta numele, a adus la conducerea grupului un al doilea manager de pe Wall Street, Stelian Dragan, 37 de ani, ce va ocupa functia de COO (director de operatiuni).

Stelian Dragan a lucrat anterior la fondul de investitii Global Finance, fiind recrutat in ianuarie pe pozitia de investment director in cadrul fondului de private equity elen.

Inainte de a se alatura echipei locale a Global Finance, Dragan a lucrat timp de peste opt ani pe piata financiara internationala, in cadrul unor grupuri precum Bear Stearns si Deutsche Bank Securities (divizia de investment banking a bancii germane Deutsche Bank).

Director general de 27 de ani la G4S Romania

Director general de 27 de ani la G4S RomaniaCompania G4S Romania, filiala locala a celui mai mare grup de securitate din lume, a numit-o pe Alice Tirsea, 27 de ani, in functia de director general, post nou creat.

Din noua pozitie, Tirsea va coordona managementul celor trei divizii ale companiei, respectiv Cash Services, Security Services si Security Systems.

Anterior numirii in functia de director general, Tirsea a ocupat postul de director general executiv al diviziei de Cash Services.

EuroIns Romania, doi noi directori generali

EuroIns Romania, doi noi directori generaliEuroIns Romania a numit doi directori generali la conducerea companiei, Alin Bucsa (foto) si Dan Bold, care urmeaza sa-si intre in atributii imediat ce vor primi autorizare din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Cei doi directori generali ai companiei il inlocuiesc pe Bogdanel Petrisor Stan, care a decedat la sfarsitul lui mai.

Reorganizare in echipa Tiriac

Reorganizare in echipa TiriacCatalin Gavra (foto) a parasit functia de director general al TiriacAuto, pe care a ocupat-o timp de un an, in timp ce Dragos Draghici, director general al Hyundai Motor si Premium Auto (Land Rover, Jaguar), a preluat si sefia Romcar (Ford) si M Car Trading (Mitsubishi).

Gavra a preluat functia de director general al TiriacAuto pe 01 iulie 2008, avand ca responsabilitati conceperea si implementarea strategiei de dezvoltare a retelei de distributie si service TiriacAuto, la nivel national.

Directorul de marketing al Snack Attack a ales berea in locul alimentelor

Directorul de marketing al Snack Attack a ales berea in locul alimentelorMaria Gavrilescu, care pana recent ocupa functia de marketing manager al lantului de restaurante fast-food Snack Attack, a renuntat la aceasta pozitie pentru cea de junior channel manager in cadrul unei multi-nationale din industria berii.

Cea care o va succeda pe Maria Gavrilescu este Oana Negru, care a plecat acum 4 ani de la Snack Attack pentru a-si face propria agentie de publicitate.