Restructurarea continua la Flamingo

Restructurarea continua la FlamingoDupa numirea lui Stefan Treiber in functia de CEO, conducerea companiei desemneaza noi oameni pentru functiile de director , Chief Financial Officer si Program Manager, in linie cu planurile de capitalizare si de restructurare anuntate deja.

Incepand cu aceasta luna, Adrian Olteanu va prelua functia de Deputy CEO, in timp ce Bogdan Lungu va ocupa functia de director financiar, iar Roland Ristig va prelua postul de Program Manager.

Alpha Leasing Romania schimba conducerea executiva

Alpha Leasing Romania schimba conducerea executivaIncepand cu luna iulie a anului in curs, Aris Gogos si-a incheiat mandatul de director general al Alpha Leasing Romania, dupa 11 de la infiintarea companiei, urmand a-si continua activitatea in cadrul grupului Alpha Bank Grecia, de pe o noua pozitie, se mentioneaza in comunicatul companiei.

Noul director general al companiei de leasing din Romania, Camelia Mihalache (foto), a ocupat din anul 2005 functia de director general adjunct. "Conform noii pozitii, Mihalache este responsabila pentru coordonarea activitatii Alpha Leasing Romania, astfel incat compania sa atinga obiectivele stabilite, in conformitate cu strategia de afaceri Alpha Bank Grup in Romania."

Citibank Romania are un nou director de resurse umane

Citibank Romania are un nou director de resurse umaneCarmen Maftei (foto), 30 de ani, va prelua incepand cu data de 17 august 2009 functia de director resurse umane pentru Citibank Romania.

Ea il inlocuieste pe Florin Petrescu, 34 de ani, care a fost promovat in functia de Regional HR Business Partener pentru regiunea EMEA ( Europa, Orientul Mijlociu si Africa), pe segmentul de consumer banking.

Redactor-sef nou la Cotidianul

Redactor-sef nou la CotidianulOana Stanciulescu a fost numita redactor-sef al ziarului Cotidianul de catre noul director, Cornel Nistorescu. Cei doi au mai colaborat in perioada 2000-2004, cand Stanciulescu a fost redactor-sef adjunct la Evenimentul Zilei.

Cornel Nistorescu este director al ziarului Cotidianul incepand de la 1 august. Tot atunci, fostul redactor-sef al publicatiei, Adrian Ursu, a fost numit director editorial al Realitatea TV. De la numirea lui Nistorescu a mai parasit ziarul si Costin Ilie, redactor-sef cotidianul.ro, iar consiliul editorial al ziarului a fost desfiintat.

Cushman & Wakefield si-a luat nou sef pe evaluari

Cushman & Wakefield si-a luat nou sef pe evaluariDan Ionascu, directorul departamentului de evaluare al companie de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield, a parasit in aceasta luna companie, el fiind inlocuit de Andrew James Pirie, fostul co-director al aceluiasi departament.

Pirie (foto) este absolvent al Universitatii Robert Gordon Aberdeen, din Scotia si membru al RICS ( Royal Institution of Chartered Surveyors).

Xella Romania a recrutat doi manageri de produs

Xella Romania a recrutat doi manageri de produsXella Ro, reprezentanta locala a producatorului de materiale de constructii german Xella, i-a recrutat pe Cristian Constantin (foto) si Mircea Sibana pe pozitiile de product manager.

Grupul Xella, proprietarul companiilor de investitii private PAI Partners si Goldman Sachs Capital Partners, are peste 7.000 de angajati la nivel global. In 2008, grupul a avut vanzari de 1,4 miliarde de euro.