10. Maia Novolan este noul director general al Syscom Digital

10. Maia Novolan este noul director general al Syscom DigitalMaia Novolan (39 de ani), fost managing director al agentiei de comunicare Intertel, a preluat conducerea noii companii de mobile&online marketing Syscom Digital.

Managerul nu a dorit sa precizeze proiectele pentru care lucreaza in acest moment, acestea urmand sa fie anuntate pe 15 septembrie.

Inainte de Intertel, Maia Novolan a mai lucrat ca director executiv (1997- 2002) si director comercial (1996-1997) la Mediatel, o companie a grupului MediaPro.

9. Walter Friedl, director de corporate business al Uniqa Asigurari

9. Walter Friedl, director de corporate business al Uniqa AsigurariLa inceputul acestei luni, austriacul Walter Friedl a fost numit in functia de director de corporate business in cadrul societatii de asigurari Uniqa. Uniqa a infiintat recent departamentul de corporate business.

Experienta lui Friedl in domeniul corporate a fost acumulata pe parcursul activitatii din functia de consilier comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti, incepand din anul 2002 si pe intreg parcursul celor 22 de ani de activitate diplomatica comerciala internationala.

8. Marius Chereches, director de dezvoltare in cadrul LaborMed

8. Marius Chereches, director de dezvoltare in cadrul LaborMedMarius Chereches, fostul group business development&supply chain director la Ozone Romania, a fost recrutat, incepand cu luna trecuta, in cadrul companiei farmaceutice locale LaborMed Pharma, pe functia de group corporate development.

La sfarsitul lunii iulie, Chereches anunta printr-un e-mail, plecarea din cadrul Ozone, in aceeasi zi era facuta publica tranzactia prin care LaborMed Pharma preluase portofoliul de produse de la Ozone.

7. Raluca Chiciu, de la GE Money Romania la Paris

7. Raluca Chiciu, de la GE Money Romania la ParisSefa pe audit intern a GE Money, Raluca Chiciu, va avea incepand cu data de 1 octombrie o noua functie in cadrul GE, aceea de Regional Head of Compliance la GE Capital Global Banking & JVs pentru Europa de Vest. In noul ei rol, Raluca va coordona operatiunile de compliance ale companiilor financiare din cadrul GE din Franta, Italia, Spania, Portugalia si Olanda si va lucra la Paris.

Chiciu, cu peste 10 ani de experienta in servicii bancare, a inceput sa lucreze pentru GE Money Romania din martie 2007 ca Head of Compliance, iar mai tarziu si-a asumat noi responsabilitati pentru functia de audit intern. Anterior ocupase functia de Head of Compliance la ING Romania.

6. Expert in M&A, Brian Arnold se alatura PwC Romania

6. Expert in M&A, Brian Arnold se alatura PwC RomaniaBrian Arnold este noul partener in cadrul departamentului de consultanta fiscala al PricewaterhouseCoopers (PwC) Romania.

Arnold a lucrat la PwC Moscova, unde a detinut aceeasi functie pana in septembrie 2009, si va coordona echipele specializate in consultanta fiscala in domeniul serviciilor financiare si in domeniul imobiliar ale departamentului de consultanta fiscala si juridica din cadrul PwC Romania.

5. Un nou presedinte pentru Raiffeisen BPL

5. Un nou presedinte pentru Raiffeisen BPLAndrei Stamatian, seful directiei de proiecte speciale din cadrul Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), a fost numit presedinte al institutiei bancare.

Actualul presedinte al Raiffeisen BpL, Alexandru Ciobanu, va prelua de la jumatatea lunii octombrie conducerea principalului concurent de pe piata, BCR Banca pentru Locuinte, inlocuindu-l pe Petre Tulin, plecat la Banca Comerciala Feroviara.

Andrei Stamatian este in prezent director pentru proiecte strategice al Raiffeisen Bank. S-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in 2005 si a fost, pana anul trecut, director de organizare si managementul proiectelor.

4. Sefa Ozone Romania paraseste compania

4. Sefa Ozone Romania paraseste companiaRuxandra Nastase pleaca de la conducerea companiei farmaceutice Ozone Romania, ca urmare a preluarii de catre LaborMed a portofoliului de produse marca Ozone.

Nastase nu s-a aratat deocamdata dispusa sa comenteze pe marginea acestui subiect. „Este posibil sa raman in industria farmaceutica”, a spus fostul director general al Ozone Romania, fara sa ofere alte detalii.

Absolventa a Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii Bucuresti, Ruxandra Nastase a lucrat petru A&D Pharma timp de sase ani inainte de a prelua conducerea Ozone Laboratories, dupa ce locul fusese lasat liber de Dan Schiopu.

3. Sonia Nastase preia sefia Howard Johnson

3. Sonia Nastase preia sefia Howard JohnsonIncepand cu jumatatea lunii octombrie, Sonia Nastase va ocupa functia de director general al Howard Johnson Grand Plaza Hotel, aceasta devenind prima femeie care ocupa aceasta functie pe piata locala de cinci stele.

Nastase preia conducerea de la Peter Craig Martin, care a detinut aceasta functie din 2006.

Sonia Nastase vine la conducerea hotelului Howard Johnson Grand Plaza cu o experienta de peste 12 ani in industria ospitalitatii, o experienta ce a inclus atat o participare efectiva in procesul managerial, in calitate de director de vanzari si marketing al hotelului Howard Johnson Grand Plaza, cat si un aport strategic, in calitate de consultant pentru acest domeniu la Trend Hospitality, unde a ocupat functia de Senior Associate incepand din octombrie 2005.

2. Un nou director pentru departamentul de property management al DTZ Echinox

2. Un nou director pentru departamentul de property management al DTZ EchinoxIncepand cu luna septembrie, Brigitte Schmitt va ocupa pozitia de director al departamentului de property management, care administreaza cladiri de birouri – EvoCenter One, 3,500 mp si Baneasa Business Center, 10,370 mp – si centre comerciale – Iris Shopping Center, 48,000 mp si Macromall Brasov, 11,000 mp.

Brigitte Schmitt are o experienta de 11 ani in domeniul managementului de centre comerciale, lucrand anterior pentru grupul german ECE Projektmanagement

1. Peter M. Weiss parasesre sefia RBS Romania pentru subsidiara din Grecia

1. Peter M. Weiss parasesre sefia RBS Romania pentru subsidiara din GreciaPeter M. Weiss, CEO-ul RBS Romania, si-a incheiat mandatul de patru ani la conducerea bancii si va fi inlocuit, incepand cu luna octombrie 2009, de Johan Gabriels.

Weiss activeaza in Romania din anul 2005, timp in care a condus relatiile de afaceri cu clientii institutionali, corporatii si persoane fizice. Inainte de a ajunge la conducerea RBS Romania, a ocupat functia de presedinte al ABN Amro Grecia, iar acum se va duce tot la RBS Grecia.