AdePlast si-a luat key account manager de la Fabryo

AdePlast si-a luat key account manager de la FabryoProducatorul de materiale de constructii AdePlast Oradea, cu afaceri anuale de 34 de milioane de euro, l-a recrutat pe Cornel Ionescu, 45 de ani, pe pozitia de national key account manager.

Ionescu ocupa un post nou creat in cadrul AdePlast si a fost adus de la producatorul de vopsele Fabryo Corporation, unde a ocupat o pozitie similara timp de trei ani. Are o experienta de peste 15 ani in vanzari, dupa ce a lucrat pentru Coca-Cola Bottling, Brau Union Romania sau Cumpana.

Inainte de a se alatura Fabryo Corporation, in 2006, Ionescu a avut o experienta antreprenoriala de doi ani, oferind servicii de coaching sau consultanta in marketing.

Schimbari in managementul JW Marriott Bucuresti

Schimbari in managementul JW Marriott BucurestiDana Baitanciuc, fostul manager de personal al JW Marriott Bucuresti, este noul HR manager al hotelului, in timp ce Camelia Buburuz (foto) este noul director of rooms operations al unitatii de cinci stele din Capitala.

Dana Baitanciuc s-a alaturat Marriott in 2006, in calitate de secretara. La scurt timp a fost promovata specialist recrutare si apoi manager de personal.

Din 2007 Camelia Buburuz a ocupat pozitia de director de resurse umane al JW Marriott Bucuresti. Aceasta lucreaza la Marriott Bucuresti din 2002, ca specialist de recrutare, dupa care a fost promovata manager de personal.

Jones Lang LaSalle si-a luat sef pe birouri de la BNP Paribas RE

Jones Lang LaSalle si-a luat sef pe birouri de la BNP Paribas RECompania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle l-a recrutat in functia de coordonator al departamentului de birouri pe Marius Scuta, care anterior a ocupat aceeasi functie in cadrul companiei BNP Paribas Real Estate (fosta Atisreal).

Marius Scuta (foto) are o experienta de cinci ani in piata inchirierilor se spatii de birouri, conducand departamentele de birouri ale companiilor BNP Paribas Real Estate si CBRE.

Jones Lang LaSalle a mai recrutat un consultant pentru divizia de birouri, Sinziana Zainea, fost agent in cadrul CBRE. Cele doua numiri vin la doua luni dupa ce Thierry Delvaux, seful biroului din Budapesta, a preluat si functia de director al Jones Lang LaSalle Romania.

Schimbare la varful Grey Romania

Schimbare la varful Grey RomaniaLaura Tampa, managing director Grey Romania, a decis sa paraseasca agentia. Totodata, Dan Medrea a fost numit Area CEO al Grey pentru Romania, Ucraina si Bulgaria, potrivit unui comunicat al companiei.

Dan P. Medrea (foto), 36 de ani, in prezent CEO Grey Ucraina si Bulgaria, va coordona si biroul Grey din Bucuresti.

In ultimii 10 ani, Medrea a construit si gestionat pentru Grey diferite piete in Balcani si CSI; anterior, a lucrat ca expert al Consiliului Europei in Strasburg si detine o diploma de doctor medic.

Generali Asigurari isi aduce director comercial din Slovacia

Generali Asigurari isi aduce director comercial din SlovaciaStefan Vancek a fost numit oficial director comercial si membru al directoratului in cadrul societatii de Generali Asigurari, urmand sa se ocupe de dezvoltarea si administrarea canalelor de distributie ale companiei.

Inainte de a se alatura echipei locale a asiguratorului, Stefan Vancek (foto) a coordonat echipele comerciale ale Generali PPF Holding, unul dintre cei mai importanti jucatori ai pietei de asigurari din Europa Centrala si de Est, Ceska Poistovna Slovacia, companie situata pe locul al treilea in topul companiilor de asigurari de pe piata slovaca si QBE, unul dintre cei mai importanti 25 de asiguratori la nivel mondial.

De cetatenie slovaca (42 de ani), Vancek a ocupat din mai 2008 functia de director dezvoltare afaceri la Generali PPF Holding in Cehia, iar intre 2005 si 2008 a fost director general adjunct pentru vanzari la Ceska Poistovna, in Bratislava, Slovacia.

Real Hypermarket si-a luat director general din Polonia

Real Hypermarket si-a luat director general din PoloniaHipermarketurile Real, parte a grupului german de retail Metro, are un nou director general, in persoana lui Michel Lamoot (foto), fost director achizitii produse nealimentare in cadrul filialei din Polonia. Functia a fost lasata libera acum trei luni, cand olandezul Tjeerd Jegen a decis sa urmeze o cariera in afara grupului.

Michel Lamoot si-a inceput cariera in retail in 1979, detinand mai multe pozitii de conducere in companii din industria internationala de hipermarket, in state precum Coreea de Sud, Japonia sau Franta. In 2008, Lamoot s-a alaturat Metro Group ca director de achizitii produse nealimentare la Real Polonia. A absolvit Universitatea din Grenoble, Franta, cu specializarea Managementul hotelurilor si restaurantelor.