Nou director de HR in grupul Tiriac

Nou director de HR in grupul TiriacNicoleta Carlugea a renuntat, in primavara, la functia de director de resurse umane detinuta in cadrul grupului Tiriac, controlat de omul de afaceri Ion Tiriac, unul din cei mai bogati romani.

Pozitia lasata vacanta de Carlugea a fost preluata de Mihaela Forgaciu, in aprilie, potrivit informatiilor postate pe site-ul de contacte de afaceri LinkedIn.

Forgaciu, unul din cei mai cunoscuti oameni de resurse umane de pe piata locala, a lucrat inainte pentru Assess Finance Group (activitati de brokeraj) ca vicepresedinte, functie din care coordona activitatile de vanzari, marketing, PR si resurse umane ale companiei.

Dragos Damian se intoarce in fruntea Terapia Ranbaxy

Dragos Damian se intoarce in fruntea Terapia RanbaxyDamian a renuntat la mijlocul lui octombrie la functia de director general in cadrul Actavis, dupa numai trei luni de la venirea in cadrul diviziei locale a companiei islandeze.

Potrivit surselor Wall-Street, Dragos Damian (foto) va reveni ca director general al producatorului clujean Terapia, companie preluata in 2006 de catre indienii de la Ranbaxy Laboratories.

Pfizer Romania isi aduce sef din Slovacia

Pfizer Romania isi aduce sef din SlovaciaBrendan S. O'Brien (foto) il va inlocui pe Stanley Mendonca, cel care a condus Pfizer Romania timp de trei ani. Mendonca se va ocupa in continuare de regiunea Europei Centrale si de Est, care cuprinde 16 tari, potrivit unui comunicat de presa emis de companie.

Experienta lui Brendan S. O'Brien in Pfizer incepe in 1999, cand ocupa functia de senior manager, strategic support, in cadrul Pfizer PPG UK & Irlanda. In 2001, a preluat functia de senior marketing manager Pfizer PGP UK & Irlanda in Walton Oaks, Marea Britanie. O'Brien a coordonat o echipa de 50 de oameni ca manager al grupului de customer marketing & business support.

InterContinental are un nou director de vanzari si marketing

InterContinental are un nou director de vanzari si marketingMihaela Iordache (foto), 33 de ani, a revenit pe postul de director de vanzari si marketing in cadrul hotelului InterContinental Bucuresti, pozitie pe care a ocupat-o si in perioada 2005-2007.

Cu o experienta de peste zece ani in vanzari in domeniul ospitalitatii, Mihaela Iordache a colaborat si cu alte hoteluri, precum Hilton Sibiu (director of sales & marketing) si JW Marriott (account manager).

Iordache o inlocuieste in functie pe Gabriela Rotariu Bergeron, care a preluat functia de director general la hotelul de patru stele Golden Tulip de pe Calea Victoriei.

PwC Romania are un nou Partener pe Audit

PwC Romania are un nou Partener pe AuditPricewaterhouseCoopers (PwC) Romania l-a numit pe Paul Facer in functia de Partener in cadrul Departamentului de Audit, care va coordona echipele de audit pentru clientii din sectorul serviciilor financiare din Romania si Moldova, precum si pentru anumiti clienti din Bulgaria.

Paul Facer (foto) s-a alaturat retelei de firme PricewaterhouseCoopers in 1998 in Marea Britanie, dupa care s-a mutat la PricewaterhouseCoopers Republica Ceha in 2001, unde a activat timp de opt ani. Anul acesta, Paul Facer s-a alaturat PricewaterhouseCoopers Romania, relocandu-se la Bucuresti.

Alveus ramane fara sef in Romania

Alveus ramane fara sef in RomaniaZoltan Pilecki (foto), cel care a condus filiala romaneasca a producatorului de chiuvete Alveus in ultimii noua ani, a decis sa renunte la functie pentru a urma o cariera intr-un alt domeniu, mai dinamic.

Schimbarea va avea loc luna aceasta, noul director general al Alveus Romania urmand a fi desemnat pana la sfarsitul anului, dupa conferinta de vanzari a companiei de la Varsovia.