8. Brands&Bears are un nou director de creatie

8. Brands&Bears are un nou director de creatieMihai Anton este noul director de creatie al agentiei de publicitate Brands&Bears. Anton a mai facut parte din echipa agentiei in perioada 2007-2008.

Brands&Bears este o agentie de publicitate full-service, infiintata in 2002, care are in portofoliul de clienti companii precum Unilever, Hochland, URSUS Breweries, Lafarge, Labormed, Anat, Petrom, Doraly, 3 Surori.

7. Euromedia si Beta Cons - o noua echipa de vanzari

7. Euromedia si Beta Cons - o noua echipa de vanzariIncepand de la 1 martie, Andreea Popa ocupa pozitia de Account Director Euromedia si Beta Cons, coordonand divizia de account manageri din cadrul departamentului de vanzari. Horatiu Girbea ocupa pozitia de Key Account Director Euromedia si Beta Cons, coordonand divizia de key account manageri din cadrul departamentului Vanzari.

Companiile Euromedia si Beta Cons sunt membre ale grupului austriac Epamedia, present in Austria, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Macedonia, Moldova, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.

6. Razvan Secareanu vine la Brand Management

6. Razvan Secareanu vine la Brand ManagementBrand Management, operator la nivel national si est-european pe segmentul de publicitate indoor, are un nou director executiv, in persoana lui Razvan Secareanu.

Acesta are o experienta de 6 ani pe piata de media, timp in care a lucrat la agentia Carat ca media buyer pe segmentul Out Of Home (OOH). Noul director executiv se va ocupa de administrarea business-ului din Romania, supervizand activitatile legate de new business, client service, productie si marketing.

5. Promovari la KFC

5. Promovari la KFCCatalina Ionita este noul area manager Bucuresti Nord, cu 9 restaurante in subordine, in timp ce de celelalte 7 se va ocupa Mircea Melnic, care va fi numit area manager Bucuresti Sud.

Catalina Ionita este unul dintre angajatii cu experienta in cadrul KFC. Ea face parte din echipa KFC din 1997, anul deschiderii primului restaurant in Romania. Ionita a lucrat timp de 4 ani casier la KFC Leonida.

Mircea Melnic este absolvent al Facultatii De Chimie Industriala din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si lucreaza la KFC din anul 2005.

4. Primul roman numit partener la Mazars

4. Primul roman numit partener la MazarsChiar daca nu este o schimbare de job, Gabriel Sincu (36 ani), coordonator al departamentelor de consultanta fiscala si outsourcing in cadrul companiei de audit si consultanta Mazars, a devenit primul partener de nationalitate romana al organizatiei internationale.

Sincu devine al treilea partener in biroul din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux - Managing Partner si Hubertus Eichler - German & Austrian Desk Coordinator.

Gabriel Sincu are o experienta de 12 ani in fiscalitate si este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR), Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR), ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), Asociatiei Romane si Internationale a Auditorilor Interni (AAIR/IIA). S-a alaturat echipei Mazars in aprilie 2007, cand compania si-a unit fortele cu RSM Hemmelrath - in cadrul careia a lucrat anterior timp de 8 ani.

3. Septimiu Postelnicu s-a intors la UniCredit Tiriac Bank

3. Septimiu Postelnicu s-a intors la UniCredit Tiriac BankSeptimiu Postelnicu este noul vicepresedinte executiv al diviziei Global Business Services a UniCredit Tiriac Bank si, in acelasi timp, membru al directoratului bancii, dupa ce anul trecut a activat la Milano, la UniCredit Leasing S.p.a.

Septimiu Postelnicu lucreaza in domeniul financiar de peste 13 ani si a ocupat anterior pozitiile de managing director al HVB Leasing Romania (2004-2006) si CEO si coordonator de integrare al UniCredit Leasing–HVB Leasing in cadrul UniCredit Leasing Corporation (2006-2008).

2. De la Raiffeisen la UniCredit Tiriac

2. De la Raiffeisen la UniCredit TiriacOctavia Cutus, in varsta de 35 de ani, este din luna februarie noua sefa a diviziei de private banking din cadrul UniCredit Tiriac Bank, inlocuind-o pe Monica Ionescu, care a parasit banca la finalul lui 2009.

Inainte de experienta in cadrul Raiffeisen Bank Romania (din 2002 pana la finalul lui 2009), Cutus a activat in cadrul departamentului de trezorerie al BRD.

1. Ursus si-a luat sef pe financiar din Polonia

1. Ursus si-a luat sef pe financiar din PoloniaUrsus Breweries, lider pe piata berii din Romania, are un nou vicepresedinte financiar incepand cu 1 martie, in persoana lui Krzysztof Andrzejewski (37 ani).

Krzysztof Andrzejewski (foto) are peste 14 ani de experienta in domeniul financiar, din care ultimii 7 ani in cadrul SABMiller. Krzysztof s-a alaturat grupului SABMiller in 2003 ca head of internal audit pentru Europa. Inaintea numirii sale in cadrul Ursus Breweries a ocupat functia de finance director al operatiunilor SABMiller din Polonia.