Promovare in ING

Promovare in INGGrupul financiar ING, prezent in Romania cu afaceri bancare, de asigurari si de pensii, a anuntat ca Emilia Bunea, actualul director general al ING Fond de Pensii, preia din 1 aprilie o functie la nivel regional si va fi inlocuita cu Marius Popescu, directorul ING Investment Management.

Emilia Bunea (foto) va prelua functia de chief financial officer (CFO) in cadrul ING Asigurari Europa Centrala.

Cititi mai multe aici.

Peter Imre, manager de media

Peter Imre, manager de mediaDupa patru ani la conducerea trustului de presa Adevarul Holding, Razvan Corneteanu a demisionat din functie, locul sau fiind preluat de Peter Imre, fost manager in cadrul producatorului de tigarete Philip Morris.

Incepand cu 1 aprilie Adevarul Holding are o noua conducere: Dinu Patriciu – presedinte, Peter Imre – director general, Andrei Stefan – director general adjunct.

Cititi mai multe aici.

Sef nou la Continental Timisoara

Sef nou la Continental TimisoaraPedro Carreira este noul director general al Continental Automotive Products Timisoara, dupa ce Thierry Wipff, fostul director general, a fost promovat in functia de director productie Anvelope Vehicule Commerciale si Tehnologice la nivel de concern.

Astfel, Pedro Carreira (foto) va coordona unitatea de productie de anvelope pentru autoturisme si vehicule comerciale usoare din Timisoara.

Cititi mai multe aici.


Ness, un nou manager

Ness, un nou managerFiliala locala a Ness Technologies, furnizor global de solutii si servicii in domeniul tehnologiei informatiei, va fi condusa de la 1 aprilie de Bogdan Popescu.

El il inlocuieste pe Otakar Smolik, actualul manager interimar al Ness Romania, dupa ce in toamna anului trecut Dragos Nicolaescu a plecat de la conducerea integratorului IT pentru a intra in antreprenoriat.

Cititi mai multe aici.

Dan Bulucea pleaca de la Microsoft

Dan Bulucea pleaca de la MicrosoftDupa 12 ani de Microsoft, Dan Bulucea, actualul director de marketing si business al companiei pe plan local, s-a decis sa demisioneze.

Cum explica managerul plecarea: "Dupa aproape 12 ani de Microsoft, dupa multe joburi atat de diverse, de la sales la marketing, de la promovat tehnologie la business management, de la roluri locale la cele regionale traite pe alte meleaguri, schimbarea mi-a intrat in sange, dorinta de-a face totdeauna ceva nou care ma face mai bun. E vremea schimbarii si de data asta am hotarat sa ma uit in afara companiei. De la sfarsitul lui aprilie voi indrazni sa caut o noua cale, bucuros si nerabdator sa vad ce-mi poate oferi! Dan Bulucea".

Cititi mai multe aici.

Zefir Castris, la conducerea CIG Asigurari

Zefir Castris, la conducerea CIG AsigurariFostul director de vanzari si marketing al KD Life, Zefir Castris, a preluat conducerea companiei de asigurari de viata CIG Romania, companie care activeaza exclusiv pe piata asigurarilor de viata autohtona de anul trecut.

Zefir Castris (43 ani) a venit la conducerea CIG Romania in calitate de director general din luna februarie, dupa ce a ocupat diverse functii de conducere in cadrul departamentelor de vanzari si marketing in companii precum KD Life Asigurari, fosta AIG Life, actuala Alico, si Aviva.

Cititi mai multe aici.


Nicoleta Padure pleaca de la Media Direction

Nicoleta Padure pleaca de la Media DirectionIncepand cu data de 1 aprilie, Nicoleta Padure si-a incheiat mandatul de Managing Director al Media Direction, functie pe care a detinut-o in ultimii doi ani.

Dupa cinci ani petrecuti in cadrul grupului BBDO Romania, din care ultimii doi ca Managing Director al agentiei de media, Nicoleta Padure a decis ca este momentul sa aleaga un alt traseu profesional.

Cititi mai multe aici.

Anca Nuta, director de comunicare la UniCredit Tiriac

Anca Nuta, director de comunicare la UniCredit TiriacAnca Nuta, 31 ani, este, incepand cu luna martie, noul director al departamentului de Identitate si Comunicare al UniCredit Tiriac Bank si coordoneaza, din aceasta functie, activitatile de comunicare, evenimente si parteneriate corporate, brand management, corporate marketing si corporate sustainability .

Anca Nuta lucreaza in cadrul UniCredit Tiriac Bank de opt ani, ocupand pozitia de manager Evenimente si Parteneriate Corporate, iar din aprilie 2009 a fost numita director interimar al departamentului de Identitate si Comunicare al bancii.

Cititi mai multe aici.



Un nou area manager KFC si Pizza Hut

Un nou area manager KFC si Pizza HutDupa ce la inceputul lunii martie KFC Romania anunta avansarea a doi dintre directorii de restaurante din Bucuresti in functia de area manager KFC, compania il promoveaza acum pe Daniel Tent in aceeasi pozitie, dar pentru ambele branduri.

Daniel Tent (foto) este noul area manager KFC si Pizza Hut pe zona de vest a tarii si va avea in subordine restaurantele din Oradea, Arad si Timisoara.

Cititi mai multe aici.