6. FrieslandCampina are un nou director executiv

6. FrieslandCampina are un nou director executivPeter Szautner a fost numit in functia de director executiv al FrieslandCampina Romania, fiind succesorul lui Ian Gearing, cel care a parasit compania in luna aprilie.

Biroul noului director executiv al FrieslandCampina Romania va fi in Cluj-Napoca, in sediul central al companiei, Peter Szautner (foto) urmand sa raporteze direct lui Konstantine Maggioros, director general FrieslandCampina Ungaria si FrieslandCampina Romania.

5. Guran a plecat de la Dell pentru un job la HP

5. Guran a plecat de la Dell pentru un job la HPMihai Guran (foto), country manager-ul Dell pentru Romania si Bulgaria, a renuntat la pozitia pe care o detinea in cadrul companiei iar din data de 17 mai se va alatura echipei HP de pe plan local.

In cadrul HP Romania Guran va conduce departamentul de hardware, va conduce o echipa mixta, formata din aproximativ 20 de persoane de vanzari, marketing si tehnice si ii va raporta direct lui Radu Enache, cel care conduce HP Romania de la infiintare, in 1997.

4. Director de marketing nou la Adevarul Holding

4. Director de marketing nou la Adevarul HoldingPeter Frank (foto), fost bancher si jurnalist de business, este noul director de marketing al Adevarul Holding, a declarat, pentru Wall-Street, Peter Imre, director general al trustului.

Frank a lucrat ca jurnalist la Baltmimore Sun si The New York Times, dar si ca director de comunicare la MBNA America. In septembrie 2009 a prezentat “Frank Show” la Money Channel, insa emisiunea a fost scoasa din grila dupa cateva luni.

3. Fostul director financiar al A&D Pharma revine in grup pe aceeasi functie

3. Fostul director financiar al A&D Pharma revine in grup pe aceeasi functieFlorin Buligoanea (foto) a fost numit in functia de Chief Financial Officer (CFO) al grupului farmaceutic A&D Pharma, cu afaceri anuale de peste 500 mil. euro.

Noul CFO revine in A&D Pharma pe acceasi pozitie pe care a ocupat-o in perioada 2000-2007. Dupa finalizarea primului mandat de CFO, Buligoanea a activat pe pozita de consultant al grupului. pentru ca apoi sa devina CFO la Brewery Holdings Romania.

2. Directorul general al Allianz-Tiriac se retrage de la sefia companiei

2. Directorul general al Allianz-Tiriac se retrage de la sefia companieiDirectorul general al Allianz-Tiriac Asigurari, Cristian Constantinescu, se retrage in mai de la conducerea companiei, succesorul sau fiind vicepresedintele Allianz New Europe, Rangam Bir, de origine indiana, acesta urmand sa-si inceapa mandatul dupa avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Cristian Constantinescu (foto), in varsta de 60 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice si detine functia de presedinte al UNSAR din 1997. Din 1998 este membru in consiliul director al Institutului de Asigurari, iar din 2000 este director general si membru in consiliul director al Allianz-Tiriac Asigurari.

1. Sef nou la Citibank Romania

1. Sef nou la Citibank RomaniaAmericanii de la Citi l-au desemnat pe Tibor Pandi in pozitia de Citi Country Officer pentru Romania, incepand cu data de 6 Aprilie 2010, urmand sa fie confirmat in functia de director general al Citibank Europe plc, Dublin - sucursala Romania de catre autoritatile competente.

Pandi il va inlocui pe Shahmir Khaliq, care a fost desemnat ca director al diviziei formata din Bulgaria, Cehia, Romania si Slovacia si Director General Citibank Cehia.

Tibor Pandi (foto), 41 de ani, are peste 15 ani de experienta in domeniul bancar, iar inainte de aceasta numire a indeplinit rolul de director pentru tarile din Europa Centrala in care Citi nu are prezenta locala, coordonand activitatea din 12 tari.