5. Friends Advertising a recrutat trei seniori din mediul de business

5. Friends Advertising a recrutat trei seniori din mediul de businessAgentia Friends Advertising isi completeaza echipa de seniori cu doi marketing-manageri si un antreprenor.

Cristian Mesaros, Managing Director la Friends Advertising, a condus anterior business-ul Gregory’s in Romania. Nicu Stancescu, New Business Director la Friends Advertising a fost inainte coordonator regional Canon pe cea mai importanta divizie (foto – video).

Bogdan Vintila (foto) este noul Art Director si Grafic Designer la Friends Advertising. Dupa 3 ani de publicitate la Badina Badina Timisoara, si-a deschis propriul studio de branding si publicitate, White Collar Advertising.

4. Leslie Jones Breer, numit presedinte al Signal Iduna

4. Leslie Jones Breer, numit presedinte al Signal IdunaSignal Iduna, societate specializata in asigurarile de sanatate, l-a numit recent in functia de presedinte pe Leslie Jones Breer.

Pana la numirea in noua functie, Leslie Jones Breer (foto) a asigurat interimatul dupa demisia Sinzienei Maioreanu. Totodata, Tiberiu Maier si Rainer Schonberg vor detine functia de vice-presedinte.

3. Farmaceutica Remedia are un nou director operational

3. Farmaceutica Remedia are un nou director operationalFarmaceutica Remedia l-a numit pe Florin Chirculescu in functia de director operational.

Florin Chirculescu (foto), in varsta de 39 de ani, are peste 14 ani de experienta in industria farmaceutica, iar inainte de aceasta numire a indeplinit rolul de Business Unit Manager in cadrul A&D Pharma - Mediplus Exim Ltd, coordonand activitatea a peste 180 de angajati.

2. Un nou sef la Honda Trading

2. Un nou sef la Honda TradingHonda Trading Romania, importatorul local al marcii japoneze, va avea de la 1 iunie un nou presedinte, pe Masahiro Matsushita, care il va inlocui pe Hirotomo Kani, ce urmeaza sa se pensioneze.

Compania Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, reprezinta oficial pe plan local marca japoneza din octombrie 2006.

1. Ardaf are un nou director de vanzari

1. Ardaf are un nou director de vanzariArdaf, companie de asigurari generale membra a grupului Generali, l-a numit in functia de director national de vanzari pe Nicolae Scripcariu.

Nicolae Scripcariu (foto), in varsta de 42 ani, a fost numit recent director national de vanzari al Ardaf, fiind promovat din pozitia de director adjunct de vanzari.