Tempo Creative Group are o noua echipa de management

Tempo Creative Group are o noua echipa de managementMembrii fondatori ai Tempo - Dragos, Corina si Vlad Grigoriu, impreuna cu Florina Varzariu - vor alcatui board-ul grupului Tempo, care a numit echipa de management executiv: Eliza Rogalski, CEO Tempo Creative Group, Aura Toma, CEO Tempo Advertising, Simona Dan, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.

Rolul boardului va fi de dezvoltare a grupului prin diversificarea serviciilor existente prin achizitii, parteneriate, cat si prin infiintarea de la zero a unor noi companii. Fiecare membru al board-ului va avea cateva domenii de implicare prioritare, si anume: Corina Grigoriu va analiza eficienta operationala (analiza bugetelor, folosirea resurselor, urmarirea investitiilor), Florina Varzariu va superviza politica financiara, Vlad Grigoriu se va ocupa de dezvoltarea profesionala, diversificarea portofoliului de servicii si a bazei de clienti, iar Dragos Grigoriu va coordona activitatea boardului.







Un nou director de marketing la Dacia-Renault

Un nou director de marketing la Dacia-RenaultMihai Bordeanu, fost manager la Toyota Romania, va prelua incepand cu 1 iulie functia de director de marketing pentru marcile Dacia si Renault de la Rafael Treguer, potrivit companiei.

Bordeanu ii va raporta lui Fabrice Cambolive, directorul comercial al Renault Romania.

La inceputul anului, Bordeanu s-a alaturat directiei comerciale a grupului Renault.

Bordeanu a lucrat din august 2006 la Toyota Romania ca director de marketing, director comercial, director regional al marcii Lexus, dupa 7 ani pe piata FMCG la Danone, unde a inceput ca junior brand manager si a terminat ca marketing manager pe Europa de Sud-Est.

Sursa foto: Mediafax, Fotograf: Sorina Andreica

Schimbari in conducerea Intercapital Investment Management

Schimbari in conducerea Intercapital Investment ManagementClaudia Racovitan (foto) este noul director general al societatii de administrare a investitiilor Intercapital Investment Management, inlocuindu-l pe Leonard Visan.

De asemenea, Andreea Gheorghe, 27 de ani, directorul departamentului de analiza al Intercapital Invest, a preluat pozitia de director adjunct al administratorului de fonduri controlat de firma de brokeraj.

Claudia Racovitan, 40 de ani, are o experienta de 7 ani in piata de capital, fiind directorul adjunct al Investica Asset Management din ianuarie 2008.

Ea este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica economica. A promovat nivelul I al CFA (Chartered Financial Analyst) si este candidata la nivelul II, pe langa mai multe cursuri de specializare in domeniul pietei de capital.

Un creativ la conducerea TBWA Bucuresti

Un creativ la conducerea TBWA BucurestiCristian Munteanu, fost director de creatie al retelei TBWA pentru Europa Centrala si de Est, preia conducerea agentiei din Bucuresti de la Liviu Lambrino.

Cristian Munteanu (foto) are o experienta de peste 10 ani in industria de comunicare si este unul dintre expertii romani din advertising cu cea mai mare expunere internationala. Prin pozitia regionala pe care a ocupat-o, Cristian a coordonat resursele creative din 16 tari din Europa Centrala si de Est si a fost implicat in proiecte internationale majore in tari precum Germania, Franta, Rusia, Austria, Polonia sau Turcia.

“Am pus un creativ la conducere. Obiectivul TBWAWorldwide este sa ocupe un loc printre cele mai creative 10 companii din lume, companii din orice domeniu nu doar din comunicare si marketing”, a declarat Perry Valkenburg, presedinte al TBWAEuropa si COO al TBWAWorldwide.

Besim Jawad pleaca de la conducerea Eureko Pensii

Besim Jawad pleaca de la conducerea Eureko PensiiBesim Jawad va pleca de la conducerea Eureko Pensii, urmand sa fie inlocuit de catre Radu Bradgarea, director de operatiuni in cadrul Alico Romania, potrivit unor surse din piata.

Contactat de Wall-Street, Besim Jawad (foto) a confirmat faptul ca va parasi compania Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private.

“Voi pleca pentru o pozitie de conducere in cadrul companiei din Olanda a grupului Eureko si cel mai probabil voi profesa pe segmentul asigurarilor”, a explicat Besim Jawad.

El a adaugat ca mandatul sau la sefia companiei de pensii din Romania va lua sfarsit in momentul in care Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) il va valida mandatul succesorului sau.

Potrivit unor surse din piata, conducerea Eureko Pensii urmeaza sa fie preluata de Radu Bragarea, chief operating officer in cadrul Alico Romania (fosta AIG Life).

Directorul de investitii al Allianz Pensii se va dedica afacerilor de familie

Directorul de investitii al Allianz Pensii se va dedica afacerilor de familieVara tumultoasa pentru sistemul de pensii private autohton, cu plecari importante din managementul companiilor.

Dorin Boboc, directorul de investitii al Allianz Tiriac Pensii Private, paraseste functia pentru a se dedica afacerilor de familie. Anuntul vine la doua zile dupa plecarea lui Besim Jawad din functia de director general al Eureko Pensii.

Mandatul lui Dorin Boboc (foto) va lua sfarsit la finele lunii in curs, urmand a fi inlocuit de Iulius Postolache, fost director de investitii al Aviva Pensii.

“Este o decizie personala. Pentru mine este o oportunitate sa duc mai departe si sa dezvolt pe o baza solida afacerea initiata de tatal meu inca din 1992”, a declarat Dorin Boboc pentru Wall-Street.

Afacerile familiei sunt in domeniul agricol si industria alimentara (morarie, brutarie).

Constantin Tampiza preda stafeta la conducerea LukOil Romania

Constantin Tampiza preda stafeta la conducerea LukOil RomaniaMaxim Khitrov este noul director general al LukOil Romania, dupa ce Constantin Tampiza a renuntat la functie pentru a se ocupa de dezvoltarea strategiei companiei petroliere in Romania, raportand direct conducerii grupului rusesc.

"Ma voi ocupa de strategia de dezvoltare a LukOil in Romania, pozitie din care ii voi raporta direct presedintelui Vagit Alekperov", a declarat Constantin Tampiza (foto) pentru Wall-Street.

Fostul director general al LukOil Romania a mai precizat ca prin noua functie ramane in cadrul companiei, dar ca Maxim Khitrov se va ocupa de partea operationala a business-ului, mai exact de retail (lant de benzinarii) si de productie.

"Sarcina mea este sa ma ocup de companie la nivel macro, sa tin legatura cu organismele publice si sunt imputernicit pe plan local al lui Alekperov", a explicat Tampiza.