MSD Romania isi ia om de comunicare de la Unilever

MSD Romania isi ia om de comunicare de la UnileverFiliala romaneasca a companiei farma Merck Sharp & Dohme (MSD) anunta numirea a patru noi membri in echipa de management, printre care si Florentin Scarlat, fostul director de comunicare de la Unilever South Central Europe.

La MSD, Florentin Scarlat (foto) va ocupa o functie similara celei de la Unilever - external affairs & communications manager. Alaturi de el, alti trei noi manageri au fost numiti: Jean Jacques Tiberi - medical affairs lead, Octavian Popa - financial lead si Simona Stancu - market access manager.

Florentin Scarlat are o experienta de 10 ani in comunicare si afaceri publice activand in domenii precum bunuri de larg consum, industria farmaceutica dar si consultanta. Este absolvent al Universitatii din Bucuresti, cu studii post-universitare in Grecia, Italia si Norvegia, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

HyperActive are un nou director de creatie

HyperActive are un nou director de creatieBogdan Gheorghiu (foto), fost director de creatie la Scala JWT, va conduce noul departament de creatie al agentiei digitale HyperActive, parte din grupul Lowe.

Gheorghiu lucreaza in publicitate de peste 10 ani, avand in portofoliu conturi precum Nestle, Kraft, Vodafone, The Coca Cola Company, Raiffeisen Bank, Interbrew, Unilever, Nokia sau GSK.

A absolvit Facultatea de Arhitectura Ion Mincu, petrecand un an la Ecole d'Architecture de Paris-Belleville si 6 luni de Nottingham School of Arhitecture.

Fostul sef al TVR, la conducerea diviziei TV a Adevarul Holding

Fostul sef al TVR, la conducerea diviziei TV a Adevarul HoldingAlexandru Sassu (foto), fostul presedinte-directorul general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a fost numit la conducerea diviziei TV-audio a Adevarul Holding, incepand cu 15 iulie, a confirmat pentru Wall-Street Peter Imre, directorul general al trustului de presa.

“Este adevarat. Alexandru Sassu conduce incepand cu 15 iulie divizia TV-radio a Adevarul Holding. Despre echipa pe care o va coordona si planurile sale il las pe el insusi sa se pronunte”, a spus Peter Imre.

Unul din planurile pentru acest an anuntate de Adevarul Holding a fost lansarea studiolui de productie TV si audio, prin care trustul va produce continut care va fi difuzat pe site-urile proprii, dar care ar putea fi totodata vandut altor companii de media cu televiziuni nationale ori locale.

Schimbari in top managementul Discovery Romania

Schimbari in top managementul Discovery RomaniaDiscovery Networks Europa Centrala (DNEC) a numit-o pe Dorota Zurkowska-Bytner in functia de country manager pentru Romania si isi consolideaza echipa locala de vanzari de publicitate prin numirea lui Andrei Grigorescu in fruntea acestui departament.

Dorota Zurkowska-Bytner (foto) va ocupa in continuare functia de vicepresedinte vanzari de publicitate Discovery Networks Europa Centrala. Este prima oara cand Discovery numeste un country manager pe Romania, echipa de la Bucuresti fiind coordonata pana acum din Polonia, sub supervizarea Katarzynei Kieli, director general pentru Europa Centrala.

“Romania devine o piata tot mai importanta pentru noi, fiind in prezent a doua ca marime in Europa Centrala, dupa Polonia”, a declarat Katarzyna Kieli, director general DNEC.

La randul sau, Andrei Grigorescu are o experienta de peste 10 ani in industria de advertising. A lucrat ca director general al PosterCom, agentia outdoor a The Group, iar anterior a fost director de vanzari si dezvoltare in cadrul News Outdoor Group, divizia de advertising Out-Of-Home a The News Corporation (NewsCorp).

Fratii Negoita isi iau director de dezvoltare de la Continental Hotels

Fratii Negoita isi iau director de dezvoltare de la Continental HotelsIncepand din 14 iunie 2010, Otilia Demian este noul director of business development al lantului Rin Hotels, unde va coordona departamentele de vanzari, congrese & evenimente, rezervari, revenue management, marketing si PR pentru toate unitatile si brandurile apartinand retelei hoteliere : Rin Grand, Rin Otopeni, Confort Otopeni, Confort Traian, Body Art Wellness Club si Water Park.

Demian are o experienta de peste 12 ani in industria ospitalitatii, in special in vanzari, marketing, PR si comunicare, deschideri de hoteluri operate sub contracte internationale de management si franciza.

Aceasta a lucrat timp de 10 ani pentru cel mai mare grup hotelier romanesc – Continental Hotels, cea mai recenta pozitie find cea de director de vanzari.

Bogdan Belciu pleaca de la A.T. Kearney

Bogdan Belciu pleaca de la A.T. KearneyBogdan Belciu (foto), director in cadrul companiei de consultanta A.T. Kearney Romania, a parasit compania la finalul lunii iunie dupa opt ani de experienta in consultanta.

"Este timpul sa fac o schimbare, de aceea, voi pleca de la A.T. Kearney la sfarsitul acestei saptamani (n.r: 28 iunie - 4 iulie) pentru a ma dedica altor oportunitati profesionale" - este mesajul prin care Bogdan Belciu si-a anuntat colaboratorii ca urmeaza sa plece din cadrul companiei de consultanta.

Absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti, Belciu are studii economice in Franta si SUA.

Un nou presedinte - director general la Posta Romana

Un nou presedinte - director general la Posta RomanaDumitru Daniel Neagoe a fost numit, din 25 iunie, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana, precum si in cea de director general al companiei, a anuntat institutia.

Noul presedinte-director general il inlocuieste la conducerea Postei Romane pe Tudor Gabriel Bohalteanu, care a demisionat din functiile detinute in cadrul companiei.

Dumitru Daniel Neagoe a ocupat, in perioada aprilie-iunie 2010, functia de director executiv in cadrul Postei Romane, iar in perioada martie 2009-martie 2010 a fost director al Directiei Regionale de Posta Ploiesti. Pana la intrarea in sistemul postal, Dumitru Daniel Neagoe a lucrat peste 18 ani in domeniul privat si are o experienta de 12 ani in functii de conducere.

Noul director general al Postei Romane are 42 ani si este absolvent al Facultatii TCM din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si al masteratului „Guvernarea moderna si integrarea europeana” din cadrul SNSPA.

Antoaneta Curteanu, la sefia UniCredit Leasing

Antoaneta Curteanu, la sefia UniCredit LeasingAntoaneta Curteanu, Deputy Head of CIB&PB Division and GTB Director, a prelut de la 1 iulie pozitia de CEO al UniCredit Leasing Corporation.

“Am considerat ca experienta pe care o pot castiga la leasing este cea mai buna alegere in acest moment. Preluarea noilor responsabilitati in grupul UniCredit vine ca o completare fireasca a experientelor profesionale de pana acum, cresterea cooperarii intre banca si leasing fiind un deziderat important al grupului”, a declarat Antoaneta Curteanu (foto).

Ea il inlocuieste la carma celui mai mare jucator din piata de profil pe Andreas Obrist, care a fost promovat, in cadrul grupului UniCredit, intr-o pozitie de coordonare la nivel regional.

Antoaneta Curteanu lucreaza in cadrul UniCredit din 1998, iar in perioada anterioara, 1991-1998, a lucrat in cadrul bancii comerciale “Ion Tiriac”.

BCR si-a schimbat vicepresedintele de retail

BCR si-a schimbat vicepresedintele de retailOana Petrescu (foto) a devenit noul vicepresedinte de retail din cadrul BCR, inlocuindu-l in functie pe Martin Skopek care a fost numit membru al Comitetului executiv al Erste Group.

Oana Petrescu a ocupat, pana in prezent, functia de vicepresedinte executiv Operatiuni si IT.

In calitate de vicepresedinte executiv Operatiuni si IT al BCR, Oana Petrescu a avut o contributie semnificativa la structurarea proceselor interne de servire a clientilor retail in diverse domenii precum operatiuni, procesare tranzactii bancare, extinderea si optimizarea retelei de unitati, dezvoltarea canalelor alternative de distributie a produselor si serviciilor BCR.