Hergan a renuntat la sefia grupului Avrig 35

Hergan a renuntat la sefia grupului Avrig 35Grupul Avrig 35 a anuntat ca Alexander Hergan (foto) va fi inlocuit in functia de CEO de Haydn Wright, care are o experienta de peste 25 de ani in real estate, finante si restructurari de companii pe mai multe piete emergente. Wright a fost numit la sefia Avrig 35 la recomandarea grupului Taverners, unul din actionarii institutionali ai Avrig.

Grupul Avrig 35 cuprinde peste 100 de companii, cele mai multe cu activitati pe piata imobiliara, si detine peste 100 de proprietati in Bucuresti si in tara.

Musat&Asociatii are un nou coordonator pe Litigii

Musat&Asociatii are un nou coordonator pe LitigiiGheorghe Buta (foto), fost presedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie - Sectia Comerciala, a fost cooptat in structura de conducere a Musat & Asociatii si va coordona departamentul de Litigii & Arbitraj al firmei, format din 20 de avocati intre care 4 avocati asociati.

Cu o experienta de peste 30 de ani in profesia juridica, Gheorghe Buta (foto) reprezinta una dintre figurile marcante ale domeniului juridic din Romania, fiind apreciat atat pentru activitatea sa ca judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie in perioada 2004-2010, cat si pentru contributia la redactarea noului Cod Penal si modificarea Codului de Procedura Penala sau a Codului de Procedura Civila.

Nou director de comunicare la Intact

Nou director de comunicare la IntactCristina Hanganu (foto) a fost, de-a lungul timpului, director de comunicare si PR la MobiFon (Connex, actualul Vodafone), director de marketing, PR si cercetare la Media Pro Grup si a condus divizia de PR si Corporate Com. a agentiei de publicitate Odyssey.

Intact Media Group este platforma media care include Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, Jurnalul National, Saptamana Financiara, Financiarul.

Membru nou in echipa Carnation Group Romania

Membru nou in echipa Carnation Group RomaniaAlexandra Rosca, fost new business manager al Kondiment Group, este noul client service director al Carnation Group Romania.

Dupa opt ani de experienta in publicitatea offline (outdoor-Impression Graphics Romania si print-Business Media Group), din 2009 Alexandra Rosca (foto) a ocupat pozitii de sales director si new business manager in cadrul unor companii precum Ad Evolution si Kondiment Group.