MedLife: -25% pentru detinatorii de carduri Banca Romaneasca

MedLife: -25% pentru detinatorii de carduri Banca RomaneascaCei care platesc serviciile MedLife cu carduri de debit sau credit emise de Banca Romaneasca vor beneficia de reduceri de pana la 10%, a anuntat recent lantul de clinici. Discounturi mai mari vor primi acces clientii care au carduri Visa Gold, pachetul special conceput pentru acesti pacienti putand fi achizitionat la un tarif cu 20% mai ieftin.

Copiii nascuti in perioada februarie-iunie 2010 vor fi vaccinati gratuit impotriva tuberculozei in perioada 7 - 30 iulie la hiperclinica MedLife Grivita din Bucuresti. Orice copil va putea fi vaccinat, indiferent de unitatea spitaliceasca in care s-a nascut, daca parintii vor aduce actele necesare (carnet de vaccinari si aviz de vaccinare de la medicul de familie).

“Promotia verii”, anunta MedLife, se deruleaza la clinica din zona Unirii, acolo unde pacientii vor plati cu 50% mai putin pentru procedurile cu infrarosu Cutera Titan, conform anuntului de pe site-ul companiei.

Alte reduceri de preturi se aplica abonatilor sau clientilor fideli, in functie de pachetul de servicii achizitionat.

Sursa foto: www.medlife.ro.

Centrul Medical Unirea: Cumperi 12 luni si primesti una gratuita

Centrul Medical Unirea: Cumperi 12 luni si primesti una gratuitaSite-ul clinicilor CMU are chiar o sectiune speciala dedicata promotiilor si concursurilor de unde aflam ca in perioada 1 iunie – 31 august pacientii pot beneficia de discounturi de pana la 20% la cumpararea de abonamente. Astfel, daca semnezi un contract pe o perioada de 1 an in perioada promotiei pentru minimum trei persoane, obtii un pret taiat cu 20% fata de cel afisat in lista.

O a doua varianta este aceea ca la semnarea contractului cu o durata de un an, sa primesti o luna de abonament gratuit (a 13-a luna).

Cei care cumpara o locuinta in ansamblul rezidential Doamna Ghica Plaza vor primi gratuit un examen VIP Health Check sau un abonament de servicii Premium Circle.

Alte reduceri de preturi se aplica abonatilor sau clientilor fideli, in functie de pachetul de servicii achizitionat.

Sursa foto: www.cmu.ro

Gral Medical, discounturi pentru a incuraja preventia

Gral Medical, discounturi pentru a incuraja preventiaLantul de clinici fondat de sotii Robert si Georgeta Serban deruleaza in perioada 20 iulie -20 august o campanie de preventie a bolilor de ficat prin care cei care opteaza pentru o baterie completa de analize medicale de profil vor plati cu 50% mai putin fata de tarifele standard.

Pacientii care vor continua investigatiile va primi in plus de 25% reducere la orice alta investigatie suplimentara recomandata de medicul specialist, potrivit site-ul Gral Medical.

Alte reduceri de preturi se aplica abonatilor sau clientilor fideli, in functie de pachetul de servicii achizitionat.

Sursa foto: www.gralmedical.ro.

Romar: Oferta la analizele de laborator

Romar: Oferta la analizele de laboratorClinicile Romar au o oferta promotionala pentru analizele de laborator. Astfel, cei care isi vor face analizele la Romar pana la sfarsitul lunii august vor avea o reducere de 20% fata de pretul de lista.

Alte reduceri de preturi se aplica abonatilor cu contracte incheiate pe un an pentru procedurile de stomatologie, consultatiile de specialitate, analizele de laborator si pentru explorarile functionale suplimentare fata de cele incluse deja in pachetul cumparat.

Sursa foto: www.romar.ro.

Medcenter: Promotii "la pachet"

Medcenter: Promotii "la pachet"Pentru nou-lansatul centru medical de la Constanta, Medcenter are mai multe oferte speciale disponibile pana la sfarsitul lui septembrie.
Astfel, o pacienta care vine insotita de o prietena si fiecare isi face o analiza HPV sau Babes Papanicolau, reducerea urca pana la 20%. Pretul celor doua teste este de 120 de lei pentru Babes Papanicolau si de aproape 700 de lei in cazul HPV.

In plus, daca clientul se pastreaza bonul fiscal pentru un serviciu deja achizitionat, va avea in urmatoarele 30 de zile reduceri de pana la 10% pentru alte servicii medicale (analize, consultatii, investigatii).

Cea mai mare promotie este insa la ecografii – de 50%, asta in cazul pacientilor care vin insotiti de familie. Astfel, la efectuarea unei ecografii la un pret integral, ceilalti din familie vor beneficia de cate o ecografie la jumatate de pret.

Sursa foto: www.medcenter.ro.