Robert Bene pleaca de la Carnation Group Romania

Robert Bene pleaca de la Carnation Group RomaniaRobert Bene, cel care a condus timp de 2 ani operatiunile din Romania ale agentiei interactive Carnation Group, paraseste compania incepand cu 1 august.

Noul country manager al Carnation Group Romania va fi Adrian Ghisa, care a ocupat pana in prezent functiile de senior account si media manager.

Carnation este o agentie interactiva full service infiintata in 1997 cu sediul central pentru zona CEE in Budapesta si incepand din august 2008 a intrat si pe piata din Romania prin deschiderea unui birou in Bucuresti.

Marius Hagger paraseste sefia Ringier Romania

Marius Hagger paraseste sefia Ringier RomaniaMarius Hagger, director general al Ringier Romania, paraseste compania pana la sfarsitul anului. Pozitia sa va fi preluata de catre un manager roman, se arata intr-o nota interna, citata de paginademedia.ro.

Marius Hagger, care conduce operatiunile din Romania din martie 2008, va prelua un post in Elvetia, la sediul Ringier.

Deocamdata nu exista o lista scurta de potentiali directori generali ai Ringier Romania. Succesorul lui Hagger va fi anuntat spre sfarsitul anului 2010.

Sursa foto: Agerpres

Doi avocati noi la Bostina si Asociatii

Doi avocati noi la Bostina si AsociatiiCasa de avocatura Bostina si Asociatii isi intareste echipa de avocati in aria de practica a litigiilor si fondurilor europene.

Ioana Florea are peste zece ani de experienta ca litigator, in special in litigii de munca derivate din contracte colective de munca, litigii privind dreptul de proprietate si a litigiilor privind incalcarea contractelor comerciale. Anterior, a facut parte din echipele de avocati ale caselor de avocatura Popovici, Nitu si Asociatii si NNDKP.

Mariana Sandu are o experienta de patru ani in analizarea si solutionarea problemelor juridice legate de derularea proiectelor cu finantare europeana, fiind director al Directiei Juridice si Contencios din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.