Oameni noi la Adevarul

Oameni noi la AdevarulAlexandra Dumitrescu (foto), fost director de marketing si comunicare al grupului RTC, va ocupa functia de web marketing manager la Adevarul Holding, iar olandezul Jaap Willem Rotgans, care a ocupat o functie de management in cadrul Rompetrol Holding, si Melanie Anne Chen, administrator al unei companii de energie alternativa cu sediul in Franta, au devenit membri in Consiliul de Administratie al Adevarul Holding.

Rotgans si Chen nu vor ocupa pozitii de management executiv in cadrul Adevarul Holding.




Director nou la Rompetrol Rafinare

Director nou la Rompetrol RafinareRompetrol Rafinare (RRC) l-a numit pe Arman Kairdenov in functia de director general al societatii, in locul lui Vasile Cosmin Turcu.

Mandatul lui Vasile Cosmin Turcu, care a inceput in martie 2007, se va incheia prin acordul partilor.

Importatorul Peugeot si-a luat sef din grupul Tiriac

Importatorul Peugeot si-a luat sef din grupul TiriacTrust Motors, importatorul Peugeot in Romania, are incepand din august un nou director general, care vine de la Hyundai Auto Romania, companie a grupului Tiriac.

Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita (foto) a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania.

Marco Stettler pleaca de la conducerea Pagini Aurii

Marco Stettler pleaca de la conducerea Pagini AuriiPagini Aurii are incepand cu luna iulie un nou director general, in persoana lui Jesper Simonsen, acesta inlocuindu-l in functie pe Marco Stettler, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Marco Stettler (foto), fost director general al Free Media Ukraine, subsidiara trustului Ringier AG, respectiv director executiv al diviziei Free Newspaper din cadrul Ringier Romania, a fost numit la conducerea Pagini Aurii in luna iunie a anului trecut.

Presedintele Affichage Romania a demisionat

Presedintele Affichage Romania a demisionatChristian Kauter (foto), presedintele companiei de publicitate outdoor Affichage Romania, a demisionat.

Pe langa functia de management din cadrul Affichage Group, Kauter este si presedintele FEPE, Federatia Internationala a Publicitatii Outdoor.



Nou presedinte al CA la Rosia Montana

Nou presedinte al CA la Rosia MontanaActionarii Gabriel Resources, companie canadiana care controleaza 80% din Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), l-au numit presedinte al Consiliului de Administratie al Rosia Montana Gold Corporation pe Jonathan Henry (foto), iar membru pe Dragos Tanase – actualul director general.


Romtelecom si-a luat director IT din Bulgaria

Romtelecom si-a luat director IT din BulgariaRomtelecom are, de la 1 august, un nou director IT, Efthimios Tsokanis (foto), venit de la Vivacom Bulgaria, in locul lui Fotis Karonis, care a preluat functia de vicepresedinte IT al operatorului britanic Everything Everywhere.

Ultima pozitie ocupata de Tsokanis inainte de a se alatura managementului Romtelecom a fost cea de director executiv Operatiuni la Vivacom, companie de telecomunicatii din Bulgaria, fiind responsabil de transformarea retelei si a operatiunilor IT.

Ringier are un nou director de comunicare

Ringier are un nou director de comunicareMatthias Graf a fost numit director al departamentului Corporate Communications (CCO) al grupului Ringier, inlocuindu-l pe Marco Castellaneta, care se va dedica exclusiv conducerii diviziei de divertisment incepand cu 1 septembrie 2010. Graf va raporta lui Christian Unger, CEO al Ringier AG.

Inainte de a se alatura companiei Ringier, Graf a fost Director Corporate Communications al companiei Google Elvetia, precum si Director Engineering Communications al aceleiasi companii pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Schimbari la Mercury360

Schimbari la Mercury360Liviu Turcanu (foto) a fost numit Creative Director al Mercury360. El va coordona departamentul de creatie alaturi de Ionut Rusu si Adi Pasarica, Group Creative Directors.

Infiintata in 1993, Mercury360 lucreaza in prezent pentru clienti precum Ursus Breweries, Coca-Cola, Nestle, Nestle Professional, Western Union, L’Oreal, Dr.Oetker, SCA Hygene Products, Albalact.