6. Un nou director de creatie pentru Momentum

6. Un nou director de creatie pentru MomentumMomentum, agentia de BTL din cadrul McCann World Group, l-a desemnat pe Radu Pilat la conducerea creativa a agentiei, ca Chief Creative Officer.

Radu Pilat lucreaza in cadrul grupului McCann Erickson din anul 2002, unde a contribuit, din pozitia de Senior Copywriter, la realizarea de campanii pentru clienti precum Coca-Cola, Nestle, Interbrew sau Heineken.

5. Fostul sef de la Brother - CEO pentru Softline

5. Fostul sef de la Brother - CEO pentru SoftlineRadu Crahmaliuc, fostul director general al filialei locale a producatorului de electronice Brother intre 2007 si aprilie 2010, conduce din luna mai sucursala din Romania a Softline Group, revanzator rusesc de software.

Softline Group este o companie cu sediul in Moscova si cu 1.700 de angajati dn 19 tari.

Sursa foto: Agora Group's Gallery

4. Un nou expert in dreptul proprietatii intelectuale la Wolf Theiss

4. Un nou expert in dreptul proprietatii intelectuale la Wolf TheissLucian Mihai, 57 de ani, a fost recrutat de biroul din Bucuresti al casei de avocatura Wolf Theiss pe pozitia de of counsel, din care va coordona domeniul solutionarii litigiilor si al dreptului proprietatii intelectuale.

Mihai este profesor la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si expert in solutionarea litigiilor, arbitraj si dreptul proprietatii intelectuale.

De asemenea, Mihai activeaza ca arbitru al Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si este consilier in proprietate industriala.

3. MedLife isi ia manager de la Banca Transilvania

3. MedLife isi ia manager de la Banca TransilvaniaCompania are incepand cu 20 septembrie un nou channel distribution manager, in persoana Danielei Badea, care va fi responsabila de crearea si coordonarea departamentului de medical services sales pe segmentul de retail din cadrul MedLife, precum si de implementarea politicilor de promovare in sfera serviciilor destinate pietei de retail.

Inainte de a se alatura echipei MedLife, Daniela Badea a detinut pozitia de senior relationship manager – divizia pentru medici din cadrul Bancii Transilvania, institutie in cadrul careia a activat timp de 4 ani.

2. Seful retailerului Profi a demisionat

2. Seful retailerului Profi a demisionatDirectorul general al retailerului Profi, Gunter Grieb, a demisionat, iar functia a fost preluata de Pawel Musial, fost consultant de retail pentru proiecte ale companiei.

Noul director general al Profi a ocupat din martie functia de consultant de retail pentru diverse proiecte dezvoltate de companie, iar in aprilie a devenit membru al consiliului director al retailerului.

Musial are o experienta de 17 ani in retail, ocupand functii de conducere in cadrul retelelor comerciale Tesco din Polonia, Perekriostok din Rusia si EKO Market din Ucraina.

Gunter Grieb a decis sa se ocupe de alte proiecte profesionale, conform comunicatului.

1. Schimbare in top managementul LukOil Romania

1. Schimbare in top managementul LukOil RomaniaDirectorul general adjunct al Lukoil Romania, Andrei Chirilescu, a demisionat din functie, la sfarsitul saptamanii trecute, din motive personale.

Lukoil Romania este o subsidiara a grupului petrolier rus Lukoil si detine in Romania rafinaria Petrotel din Ploiesti, precum si o retea de 310 benzinarii.