Hurezeanu a renuntat la functia de presedinte al grupului Realitatea-Catavencu

Hurezeanu a renuntat la functia de presedinte al grupului Realitatea-CatavencuAngajatii Realitatea-Catavencu au fost anuntati printr-un mesaj intern ca Emil Hurezeanu isi va continua activitatea editoriala in programele Realitatea TV, ca realizator de emisiuni si participant la dezbaterile de politica interna si externa.

Ringier Romania are un nou director general

Ringier Romania are un nou director generalMihnea Vasiliu (foto), fostul director executiv al Realitatea Media, va prelua managementul operatiunilor Ringier Romania, inlocuindu-l pe Marius Hagger.

El preia conducerea companiei Ringier Romania de la Marius Hagger. Asa cum a fost anuntat si in iulie, Hagger va parasi compania Ringier pentru o pozitie in cadrul grupului NZZ din Elvetia.

Cargill are un nou director

Cargill are un nou directorCargill, furnizor international de produse si servicii din domeniul alimentar, agricol, financiar si industrial, l-a numit in functia de director general al companiei in Romania pe Martin Schuldt.

Acesta a preluat rolul de reprezentant pentru Romania de la Nese Tagma, care va coordona din Belgia operatiunile europene de imbuteliere a uleiurilor Cargill.

Ambient a recrutat de la A&D Pharma

Ambient a recrutat de la A&D PharmaDistribuitorul de materiale de constructii Ambient Sibiu, controlat de omul de afaceri Ioan Ciolan, l-a numit in functia de director financiar pe Liviu Voicu (foto), fostul Deputy Chief Financial Officer la grupul farmaceutic A&D Pharma.

Voicu are o experienta de 14 ani in cadrul unor companii ca A&D Pharma (Deputy Chief Financial Officer, Group Reporting and Accounting Director si Group Reporting Manager), Automobile Bavaria (manager financiar), Ernst & Young (auditor) si Arthur Andersen (auditor).


Promovare la nivel regional la Polycom

Promovare la nivel regional la PolycomTudor Bercan (foto) a fost numit, incepand cu luna august, in pozitia de territory manager pentru Europa de Sud Est (SEE) in cadrul Polycom, furnizor mondial de solutii de comunicare unificate, dupa ce a ocupat anterior functia de channel manager SEE.

Bercan s-a alaturat companiei Polycom in aprilie 2007, reusind ca pana in prezent sa obtina o crestere anuala de 50% a vanzarilor companiei in regiunea Europei de Sud Est.

Schneider Electric are un nou vicepresedinte

Schneider Electric are un nou vicepresedinteSchneider Electric Romania, companie din domeniul energiei si al infrastructurii, are un nou membru in echipa de conducere, Petre Butu (foto), vicepresedinte al Diviziei Power.

El are o experienta de peste 15 ani in domeniul energetic, ocupand de-a lungul timpului functii precum Responsabil piata industrie, Responsabil politici de pret pentru Europa la Schneider Electric.