12. Un nou director de creatie pentru Lowe

12. Un nou director de creatie pentru LoweMihai Fetcu a fost numit director de creatie al agentiei Lowe&Partners, dupa ce anterior ocupase functia de senior art director.

La Lowe, Fetcu a coordonat licitatii si proiecte de creatie precum – relansarea Kinder Surprise in Romania, lansarea Domestos BactiStop, campania corporate, campania Teva pentru brandul de vitamine Tuti, Platforma mamica24h dezvoltata pentru Johnson&Johnson si exportata de Lowe Romania in 4 tari europene.

11. Mihaela Grafu se alatura Thinkdigital

11. Mihaela Grafu se alatura ThinkdigitalCu o experienta de peste zece ani in marketing, media si advertising Mihaela Grafu a mai lucrat in companii precum Edipresse AS, NetBridge Investment sau Adevarul Holding.

Thinkdigital este o companie specializata in advertising online cu birouri in Bucuresti si Atena. Thinkdigital este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), Facebook si Miniclip.com.

10. Oana Padure, noua sefa a Media Direction

10. Oana Padure, noua sefa a Media DirectionCu peste 10 ani de experienta in industria de comunicare, in special in media si strategie, Oana Padure a infiintat si coordonat departamentul de strategie al DRAFTFCB, a gestionat activitatile regionale de media pentru clienti multinationali si a adunat un portofoliu in care se regasesc clienti precum: Beiersdorf, Johnson Wax, Kraft, Piraeus Bank, MoneyGram, Brown Forman, JTI, SABMiller, Lavazza, Real Hypermarket, Lafarge, Fashion House Outlet.

9. De la Reader's Digest la Euromedia si Beta Cons

9. De la Reader's Digest la Euromedia si Beta ConsEuromedia si Beta Cons au un nou CEO, in persoana lui Bogdan Vasile, fost country manager Romania si Bulgaria in cadrul companiei Reader’s Digest Association.

Vasile are peste 15 ani de activitate in media si publicitate in cadrul agentiilor Zenith Media si Starcom MediaVest. In cei opt ani de activitate in cadrul Starcom MediaVest, Bogdan Vasile a dezvoltat unul dintre primele proiecte de evaluare calitativa a panourilor stradale si a gestionat conturi internationale importante.

8. Director peste finantele Codecs

8. Director peste finantele CodecsClaudiu Cruceru a fost numit in functia de finance director in cadrul Codecs. Inainte de a se alatura Codecs, el a fost contabil sef la firma de prospectiuni geologice Prospectiuni Bucuresti, prin intermediul careia Tender a cumparat in aprilie 51% din actiunile companiei de training.

7. Un nou presedinte pentru MediHelp International

7. Un nou presedinte pentru MediHelp InternationalConsiliul director al brokerului MediHelp International a decis numirea lui Zahal Levy in pozitia de presedinte. Acesta este fostul presedinte al Euromedic Romania, iar din anul 2006 a ocupat si functia de vice-presedinte al Euromedic International.

6. Sebastian Gutiu, partener global al Schoenherr

6. Sebastian Gutiu, partener global al SchoenherrCasa de avocatura europeana Schoenherr il numeste pe Sebastian Gutiu in pozitia de partener global, fiind prima oara in istoria companiei cand primeste in structura parteneriatului avocati din afara Austriei.

Sebastian Gutiu (34 ani) este managing partner al biroului din Bucuresti si liderul echipei de real estate. Are experienta in drept imobiliar, precum si litigii si arbitraj. El ofera consultanta juridica firmelor romanesti si internationale in toate aspectele afacerilor lor imobiliare (achizitie, dezvoltare, construcţie, finanţare, contracte etc) precum si in domeniul petrol si gaze. Sebastian este fondatorul echipei de solutionarea disputelor in cadrul Schoenherr Bucuresti.

5. UniCredit Tiriac Bank schimba seful diviziei de retail

5. UniCredit Tiriac Bank schimba seful diviziei de retailEmanuele Butta, in varsta de 44 ani, a fost numit, de la 1 noiembrie 2010, la conducerea diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank, inlocuindu-l pe Zoltan Major, care va ocupa o pozitie la nivel regional in cadrul grupului UniCredit.

Anterior preluarii acestor noi responsabilitati, Emanuele Butta a fost Head of CEE Retail Sales in cadrul grupului UniCredit si a coordonat implementarea mai multor proiecte, atat in Romania, cat si in alte tari in care grupul isi desfasoara activitateta, precum Rusia, Serbia, Cehia si Kazahstan.

4. Un fost manager Microsoft, in echipa BitDefender

4. Un fost manager Microsoft, in echipa BitDefenderBitDefender, producator local de solutii de securitate informatica cu operatiuni la nivel global, l-a numit ca director de operatiuni pe Charles Arizmendi, acesta urmand sa ii raporteze direct lui Florin Talpes, CEO-ul companiei.

Arizmendi vine la BitDefender cu o experienta de peste 20 de ani in vanzari, marketing si operatiuni.

El a lucrat la Microsoft, unde a coordonat echipele de vanzari, marketing si programe, pentru regiunea Europa Centrala si de Est, gestionand venituri de pana la 1.3 miliarde USD.

3. Gabriel Pantelimon preia conducerea Xerox Romania si Rep. Moldova

3. Gabriel Pantelimon preia conducerea Xerox Romania si Rep. MoldovaGabriel Pantelimon, care a ocupat anterior pozitia de director de marketing si vanzari - Xerox Central Eastern Europe, Israel and Turkey, il inlocuieste pe Petr Sichrovsky. In noul sau rol, Pantelimon va fi responsabil de coordonarea activitatilor de marketing si vanzari, servicii globale si operatiuni de customer service pentru Xerox Romania si Republica Moldova.

Acesta s-a alaturat echipei Xerox in 1997, in cadrul departamentului de vanzari.

2. De la Microsoft la Google

2. De la Microsoft la GoogleGoogle deschide un birou de afaceri in Bucuresti, condus de Dan Bulucea, fostul director de business si marketing de la Microsoft Romania. Echipa locala va fi responsabila pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

Cititi si INTERVIU - Dan Bulucea, Microsoft: Ce inseamna sa lucrezi 12 ani in compania lui Bill Gates

1. Solomon pleca de la conducere Vodafone Romania. Vine Berroeta

1. Solomon pleca de la conducere Vodafone Romania. Vine BerroetaInaki Berroeta a fost numit in pozitia de CEO al Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, incepand cu data de 1 decembrie 2010. Anterior, Inaki Berroeta a fost CEO al Vodafone Malta, din iulie 2007.

Cu peste 15 ani de experienta in telecomunicatii, Inaki Berroeta a detinut mai multe pozitii de conducere in Vodafone Group. Inaki este unul dintre primii angajati ai companiei care urma sa devina Vodafone, el alaturandu-se echipei in anul 1995, cand Vodafone Spania era inca Airtel Movil, S.A.

La randul sau, Liliana Solomon va ocupa functia de Director of Operations, Europe Region, incepand cu data de 1 decembrie 2010, pozitie cu sediul la Londra din care va raporta catre Michel Combe, CEO Europe Region, Vodafone.