Mihai David a plecat de la Hidroeletrica

Mihai David a plecat de la HidroeletricaDirectorul general al Hidroelectrica, Mihai David, a plecat din companie, iar Consiliul de Administratie a aprobat inlocuirea acestuia, la 1 ianuarie, cu un consilier din Ministerul Economiei, Constantin Trihenea, fost prefect de Sibiu.

Mihai David (foto) a declarat insa ca nu a demisionat, plecarea sa din companie survenind prin acordul partilor.

DDB Bucharest a ramas fara sef si director de creatie

DDB Bucharest a ramas fara sef si director de creatieMirela Angelescu (foto), managing director din iunie 2008, si Theodor Sandu, director de creatie, vor parasi DDB Bucuresti incepand cu 31 decembrie pentru a calatori prin lume.

Indatoririle Mirelei Angelescu la DDB vor fi preluate de Angelos Coursoumis, CEO, in timp ce rolul de director de creatie ii va reveni, incepand cu ianuarie 2011, Corinei Bacanu, care a ocupat functia de Head of Copy din octombrie 2008.

Tuca Zbarcea recruteaza un partener de la Vilau & Mitel

Tuca Zbarcea recruteaza un partener de la Vilau & MitelCasa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a recrutat-o pe Gabriela Anton, dupa o perioada de 5 ani ca partener in cadrul Vilau & Mitel. Acesteia i se vor alatura un avocat senior si un avocat junior din fosta echipa de la Vilau & Mitel.

Gabriela Anton (foto) are o experienta practica de peste 9 ani, fiind specializata indeosebi in drept financiar-bancar (inclusiv finantare imobiliara), fuziuni si achizitii.


GSK Romania are un nou director general

GSK Romania are un nou director generalProducatorul britanic de medicamente GlaxoSmithKline (GSK) a numit un nou director general pentru operatiunile din Romania, dupa plecarea lui Patrick Desbiens, la doi ani de la numirea sa in functie.

Pascal Prigent (foto) este recrutat de GSK de la un alt producator de medicamente, Eli Lilly Franta, unde s-a ocupat de marketingul si vanzarile pentru un portofoliu in valoare de 300 de milioane de dolari. Pascal Prigent a absolvit Reims Management School si, de asemenea, detine un MBA la INSEAD.

Ambasadorul Cehiei in Romania preia conducerea CEZ Bulgaria

Ambasadorul Cehiei in Romania preia conducerea CEZ BulgariaAmbasadorul Cehiei in Romania, Petr Dokladal, va prelua de la inceputul anului urmator conducerea diviziei din Bulgaria a grupului CEZ, odata cu incheierea mandatului diplomatic, a anuntat producatorul ceh de energie, citat de publicatia bulgara Dnevnik.

Cristian Nacu preia sefia SEEPEA

Cristian Nacu preia sefia SEEPEACristian Nacu (foto), partener la fondul de investitii Enterprise Investors (EI) si sef al reprezentanei EI in Romania, este noul presedinte al Asociatiei Fondurilor de Private Equity si Venture Capital din Europa de Sud-Est (SEEPEA), cu un mandat de doi ani la conducerea asociatiei, incepand cu 1 decembrie 2010.

El il inlocuieste pe Robert Luke, managing director la GED Capital, al carui mandat a ajuns la final.


Retragere din cadrul casei de avocatura Radu Taracila Padurari Retevoescu

Retragere din cadrul casei de avocatura Radu Taracila Padurari RetevoescuDragos Radu (foto), unul dintre fondatorii casei de avocatura, a decis sa se retraga din cadrul RTPR Allen & Overy pentru a se concentra pe alte proiecte de business.

Dupa 1 ianuarie 2011, data la care decizia intra in vigoare, Radu va continua sa colaboreze cu RTPR Allen & Overy, insa doar in calitate de consultant, pentru anumite proiecte.

MedLife are un nou director medical

MedLife are un nou director medicalOperatorul de servicii medicale private MedLife l-a numit pe doctorul Mihai Ciochinaru (foto) in functia de director medical al companiei. Reprezentantii MedLife nu au dorit sa mentioneze numele celui inlocuit de Ciochinaru, dar au precizat ca a ramas in cadrul companiei.

Promovari la Zamfirescu Racoti Predoiu

Promovari la Zamfirescu Racoti PredoiuCasa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a efectuat la inceputul lunii decembrie 2010 patru promovari ca urmare a procesului anual de evaluare a performantelor profesionale ale avocatilor colaboratori.

Astfel, echipa manageriala a departamentului de consultanta a fost extinsa prin numirea Elenei Iacob in functia de managing associate, aceasta urmand sa supervizeze echipele de drept financiar-bancar si drept societar. Elena Iacob (foto) a ocupat functia de avocat colaborator senior la Zamfirescu Racoti Predoiu din ianuarie 2008.

Vezi cine a mai fost promovat in cadrul echipei aici.