7. Un nou director de PR la Mercury 360

7. Un nou director de PR la Mercury 360Simona Vlad a fost numita in pozitia de PR Director al agentiei Mercury 360.

Vlad a urmat cursurile facultatii de Jurnalism si un master in comunicare si relatii publice in cadrul SNSPA. Inainte de a se alatura echipei Mercury a fost timp de 3 ani Brand Manager Campari, Jim Beam, Teacher’s in cadrul importatorului Cristalex si alti 3 a coordonat comunicarea interna si externa a retailerului DOMO.

6. Cocor - o noua echipa de marketing si comunicare

6. Cocor - o noua echipa de marketing si comunicareCentrul comercial Cocor are incepand din luna ianuarie un nou director de marketing, pe Albert Craiciu.

Craiciu va elabora strategiile de marketing ale Cocor, in contextul accentuarii mediului concurential. Anterior, a ocupat functia de Deputy Marketing Director Anchor Grup SA pentru centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, iar timp de 5 ani a coordonat comunicarea la Ambasada Frantei - Institutul Francez. Absolvent al programului de MBA de la INDE - CNAM Paris, Albert Craiciu are o experienta de 15 ani in marketing si comunicare si de 4 ani in retail.

5. Roxana Paun - brand si marketing manager la Continental Hotels

5. Roxana Paun - brand si marketing manager la Continental HotelsRoxana Paun, 34 de ani, a fost numita in noiembrie in functia de brand & marketing manager la Continental Hotels.

Paun lucreaza de zece ani in companie si ocupa un post nou creat. In perioada petrecuta in cadrul lantului hotelier, ea a detinut functiile de assistant marketing, public relation & events coordinator, marketing coordinator, internal communication coordinator si brand manager.

A absolvit Universitatea Romano – Americana din Bucuresti, in 1999.

4. Un nou CEO pentru Kinecto

4. Un nou CEO pentru KinectoCu o experienta de 15 ani in comunicarea de brand si coordonarea unor campanii integrate, Carmen Simion este noul CEO al agentiei Kinecto.

Carmen Simion a ocupat anterior pozitia de Group Account Director in cadrul Saatchi & Saatchi. A coordonat campanii de comunicare integrata pentru clienti cum sunt Pepsi, Renault, Cosmote, Audi, GarantiBank, Unilever, Kraft Foods, Honda, La Fantana, Alka, Romstal Leasing. In ultimii ani, a fost implicata in coordonarea unor campanii de comunicare cu componente pentru mediul digital dintre care cea mai importanta fiind Generatia A4 - campanie de lansare Audi A4.

3. Anda Manza la sefia Chello Central Europe Romania

3. Anda Manza la sefia Chello Central Europe RomaniaAnda Manza, care ocupa anterior functia de Senior Sales Manager al CCE Romania, va fi responsabila de gestionarea si dezvoltarea portofoliului de canale Chello Central Europe in Romania. Ea va raporta direct catre Alena Blahovcova, VP Affiliate Sales.

Manza si-a inceput cariera in industria de cablu in 1993 in compania Kappa Servexim. A lucrat ulterior la Televiziunea Romana, Astral, UPC si UTV. A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si detine o diploma MBA in Marketing, in cadrul CAN - MBA.

2. De la marketing la conducerea Muller Diary Romania

2. De la marketing la conducerea Muller Diary RomaniaTzafrir Granat, cel care a condus pana acum marketingul producatorului de lactate Muller Diary Romania, a fost numit, de la 1 ianuarie, in functie de director general al companiei.

Inainte de a sosi in Romania, timp de 5 ani, Tzafrir Granat a fost vicepresedinte de marketing la Prigat Israel, dupa ce anterior a ocupat, tot vreme de 5 ani, functia de director adjunct de marketing in cadrul aceleiasi companii. Intre 1995 si 1997, Granat a fost director adjunct de marketing si vanzari al diviziei de inghetata din cadrul Nestlé Israel.

Pozitia de vicepresedinte de marketing la Müller Dairy Romania a fost preluata de catre Eduard Popisteanu.

1. Un nou sef pentru producatorul batoanelor Mars si Snickers

1. Un nou sef pentru producatorul batoanelor Mars si SnickersSlawomir Nizalowski, 38 de ani, este noul manager general al Mars Romania.

El a fost numit in functie in luna decembrie si l-a inlocuit pe Tomasz Pawlowski, care a fost promovat in functia de manager general al business-ului de ciocolata din Polonia, cea mai mare piata pentru acest segment pentru Mars in Europa Centrala si de Est.

Nizalowski lucreaza in cadrul Mars de 15 ani, iar in perioada 2007 - 2010 a detinut functiile director de vanzari si director financiar.