ING Bank - Rezultate financiare

ING Bank - Rezultate financiareING Bank anunta astazi rezultatele financiare inregistrate in 2010.

La eveniment vor participa Misu Negritoiu, CEO ING Bank Romania, Maria-Cristina Matei, Head of Retail Banking.


Forum economic

Forum economicForumul economic CONSILIUL DE COOPERARE AL GOLFULUI - ROMANIA - BUCURESTI.

Printre vorbitori:

Teodor Baconschi, Ministrul Afacerilor Externe, Romania, Ion Ariton - Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Romania, Mugur Isarescu - Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Elena Udrea - Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Romania



Bee Iglo - Planuri de extindere

Bee Iglo - Planuri de extindereBe Igloo, agentia de vanzari a fondului de investitii Romania Invest, sustine o conferinta de presa pentru a anunta planurile de dezvoltare si extindere.

Norvegienii de la Romania Invest detin 800 de apartamente in Bucuresti si in tara.

Program de educatie financiara

Program de educatie financiaraRaiffeisen Bank si Junior Achievement Romania lanseaza astazi programul de educatie financiara „ABCdar bancar”.

La conferinta de presa va participa Steven van Groningen, Presedintele Raiffeisen Bank Romania si Stefania Popp, CEO Junior Achievement Romania.



Petit Bateau - Lansare magazin

Petit Bateau - Lansare magazinMarca franceza de vestimentatie care a inventat body-ul pentru bebelusi, Petit Bateau, va lansa primul sau magazin din Romania, odata cu colectia de primavara-vara, in incinta Baneasa Shopping City, etajul 1, in centrul zonei Trend Street.

La ceremonia de deschidere vor participa ES Henri Paul, Ambasadorul Frantei la Bucuresti si directorul comercial pentru Europa si Orientul Mijlociu al Petit Bateau, Enrico Ruffa, precum si reprezentanti din lumea modei si din mediul de afaceri.