Actuala evolutie politica din Tunisia si noul ei climat de afaceri

Actuala evolutie politica din Tunisia si noul ei climat de afaceriAmbasada Republicii Tunisiene in Romania, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Camera Bilaterala Romania - Tunisia organizeaza seminarul “Actuala evolutie politica din Tunisia si noul ei climat de afaceri”. Seminarul va fi sustinut de E.S. Dna. Saloua Bahri – Ambasador al Republicii Tunisiene la Bucuresti.

Evenimentul are ca obiectiv principal prezentarea climatului de afaceri, in noul context politic, precum si perspectivele care se deschid in favoarea intaririi cooperarii economice dintre cele doua tari.



Impactul modificarilor legislative asupra mediului de afaceri

Impactul modificarilor legislative asupra mediului de afaceriReff si Asociatii organizeaza o conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate bilantul anului 2010, previziunile si tendintele de pe piata de profil in 2011 si impactul pe care il au anumite modificari legislative majore asupra mediului de afaceri.

Zilele Carierei in Imobiliare

Zilele Carierei in ImobiliareZilele Carierei in Imobiliare, targul de job-uri organizat bianual de catre CENTURY 21 Romania, a ajuns la a VI-a editie. Astfel, in data de 15 si 16 martie, toti cei care vor sa isi inceapa sau sa continue o cariera in cadrul celei mai puternice retele din domeniul imobiliar la nivel mondial, sunt asteptati in cladirea Belvedere (Str. Baba Novac 19A), la etajul 12, intre orele 9.00 si 17.00.

Coldwell Banker deschide o noua sucursala

Coldwell Banker deschide o noua sucursalaColdwell Banker Affiliates of Romania lanseaza oficial o noua sucursala, amplasata in zona Titan din Bucuresti. Coldwell Banker Titan reprezinta cea mai mare sucursala din reteaua companiei, care va numara astfel 16 puncte de lucru.