Conferinta Wall-Street.ro: Maturizarea pietei de capital - editia a II-a

Conferinta Wall-Street.ro: Maturizarea pietei de capital - editia a II-aConferinta Maturizarea pietei de capital, editia a II-a, va avea loc astazi, la hotel Howard Johnson, sala Platinum, incepand cu ora 9.00.

Evenimentul se adreseaza exclusiv investitorilor pe piata de capital, interesati sa discute cu speakerii probleme si solutii pentru maturizarea pietei si sa gaseasca raspunsuri la intrebari de actualitate.

Conferintele Wall-Street isi propun sa puna fata in fata lideri ai mediului de business din Romania si strainatate, cu un public activ, selectionat dintre cititorii publicatiei. Wall-Street va invita, alaturi de unii dintre cei mai importanti specialisti in piete de capital, sa analizam situatia actuala a bursei romanesti, solutiile si pasii spre maturizare, raportat la reperele anului 2011 in zona financiara.

Ramaneti pe Wall-Street.ro pentru a citi dezbaterile din cadrul conferintei.

Conferinta Cisco alaturi de managerul companiei in Romania

Conferinta Cisco alaturi de managerul companiei in RomaniaIn cadrul Cisco Expo, cu incepere de la ora 12:30, Cisco va organiza la Sala Brasov un eveniment de presa, gazduit de Keith Mitchell - Enterprise Vertical Director, Cisco si de Cristian Popescu – General Manager Cisco Romania, la care vor fi tratate teme din cadrul editiei de anul acesta.

De-a lungul intregii zile de Expo vor avea loc 24 de prezentari si demo-uri care vor prezenta cele mai noi arhitecturi si tehnologii in domeniul colaborarii si virtualizarii.

Editia de anul acesta a Cisco Expo se concentreaza pe conceptul de „Colaborare si Virtualizare fara Frontiere” si va prezenta tehnologii care imbunatatesc colaborarea atat in interiorul organizatiilor cat si intre acestea, sporind productivitatea, aducand valoare adaugata afacerilor si imbunatatind procesele de lucru.

Imobiliare.ro lanseaza Imostat

Imobiliare.ro lanseaza ImostatPortalul imobiliare.ro organizeaza o conferinta de presa dedicata lansarii Imostat, prima platforma Real Estate Intelligence - analize si rapoarte de piata imobiliara - din Romania.

Conferinta va avea loc la Hotel Epoque (zona Cismigiu), la ora 10:30.

Calitatea aerului in Bucuresti - efecte asupra sanatatii

Calitatea aerului in Bucuresti - efecte asupra sanatatiiCentrul pentru Politici Durabile Ecopolis lanseaza studiul "Calitatea aerului in Bucuresti - efecte asupra sanatatii".

Lansarea studiului are loc in cadrul unei dezbaterii "Incalcarea drepturilor de mediu in Romania - de la situatia generala la cazuri specifice, organizata in parteneriat cu Fundatia Soros Romania.

Forbes Power Breakfast

Forbes Power BreakfastForbes Romania organizeaza evenimentul Forbes Power Breakfast. Invitatul este Lorand Szarvadi, CEO Domo si investitor in alte domenii, prezent in topul Forbes 500 Miliardari Romania, pe locul 196, cu 27 de milioane euro.