Nielsen ShopperTrends

Nielsen ShopperTrendsNielsen Romania prezinta studiul ShoperTrends referitor la principalele tendinte care au marcat obiceiurile romanilor privind cumpararea si consumul de produse alimentare in 2010.

Forumul Cardurilor

Forumul CardurilorFinmedia organizeaza Forumul Cardurilor, un eveniment specializat in aplicatii si tehnologii dedicate sectorului financiar-bancar.

Piata cardurilor din Romania se afla in plina expansiune, inregistrand in special in ultimii ani, performante in ceea ce priveste numarul de utilizatori ai acestui instrument de plata, dar si privind nivelul volumului sau numarului de tranzactii.

Volksbank Romania isi prezinta rezultatele

Volksbank Romania isi prezinta rezultateleVolksbank Romania organizeaza o conferinta de presa avand ca tema principala prezentarea rezultatelor financiare pe 2010.

Conferinta va fi sustinuta de Johann Lurf, presedintele Volksbank Romania si de Lucian Cojocaru, vicepresedintele de retail al bancii.

LeitnerLeitner vorbeste despre fiscalitate

LeitnerLeitner vorbeste despre fiscalitateCompania de consultanta fiscala LeitnerLeitner organizeaza o discutie despre evolutia afacerilor in prima parte a anului 2010, precum si despre ultimele noutati fiscale.

BNR si BCR discuta despre creditare

BNR si BCR discuta despre creditareBanca Nationala a Romaniei si BCR organizeaza conferinta "Creditul, intre necesitate si perceptie".

Conferinta isi propune sa fie un workshop interactiv pe teme actuale ale pietei creditului din Romania (creditul ipotecar, Programul Prima Casa, creditul de consum, cardurile de credit, piata refinantarilor).