LUNI: Prezentarea noului management Sibex

LUNI: Prezentarea noului management SibexNoul manager al Bursei de la Sibiu (Sibex) va fi prezentat luni, 11 aprilie, in cadrul unei conferinte de presa ce se va desfasura in Bucuresti.

Irlandezul Patrick Lyle Young il va inlocui in conducerea Sibex pe Teodor Ancuta, actualul presedinte si director general.

LUNI: Conferinta Raiffeisen Leasing

LUNI: Conferinta Raiffeisen LeasingCompania Raiffeisen Leasing organizeaza luni, 11 aprilie, o conferinta de presa.

Subiectul principal il va constitui prezentarea rezultatelor Raiffeisen Leasing aferente anului 2010.

LUNI: Eveniment AdePlast

LUNI: Eveniment AdePlastLuni, 11 aprilie, va avea loc prima discutie oficiala despre noua fabrica de polistiren Adeplast.

Jurnalistii vor vorbi cu Marcel Barbut despre planurile legate de noua facilitate de productie, precum si despre alte investitii programate sau realizate in acest an.


LUNI: Date de la Statistica

LUNI: Date de la StatisticaLuni, 11 aprilie, Institutul National de Statistica va publica date despre Comertul international cu bunuri al Romaniei (date estimate) - februarie, Populatia si principalele fenomene demografice - februarie si despre Indicele preturilor de consum (IPC) - martie;


LUNI: Intel Romania aduce noi procesoare

LUNI: Intel Romania aduce noi procesoareIntel Romania, sucursala celui mai mare producator de procesoare la nivel mondial, lanseaza luni, 11 aprilie, o noua serie de procesoare Intel® Core.

Participantii vor putea testa noile procesoare in sistemele notebook si desktop ale partenerilor Intel: Acer, Asus, Dell, Emag, eta2u, Fujitsu, Hewlett Packard, Lenovo, Maguay Impex, MSI si Sony.

LUNI: Romsym Data isi anunta rezultatele financiare

LUNI: Romsym Data isi anunta rezultatele financiareDistribuitorul de solutii informatice Romsym Data isi anunta rezultatele financiare luni, 11 aprilie.

La conferinta care se va desfasura online va participa Razvan Balint, directorul general al companiei.

MARTI: Conferinta Romaqua

MARTI: Conferinta RomaquaRomaqua Group organizeaza pe 12 aprilie conferinta de presa "Borsec 205 ani de traditie si prestigiu".

Brandul de apa Borsec a fost imbuteliat pentru prima data in anul 1806, fiind in prezent unul dintre cele mai importante nume ale industriei locale a apelor minerale.

MARTI: Benq lanseaza o noua serie de proiectoare

MARTI: Benq lanseaza o noua serie de proiectoareFiliala locala a producatorului taiwanez de produse electronice Benq va lansa marti, 12 aprilie, o noua serie de proiectoare Full HD si de televizoare LED.

MARTI: Asirom anunta rezultatele financiare

MARTI: Asirom anunta rezultatele financiareAsirom, parte a Vienna Insurance Group, va anunta rezultatele financiare pentru anul 2010, precum si planurile pentru anul 2011, marti, 12 aprilie, in cadrul unei conferinte de presa.

MARTI: Romania Top 100 - Gala Business-ului Romanesc

MARTI: Romania Top 100 - Gala Business-ului RomanescRomania Top 100 - Gala Business-ului Romanesc - 10 ani in 10 topuri eveniment ce va avea loc pe 12 aprilie 2011, la Athenee Palace Hilton, Salonul Le Diplomate, cu incepere de la orele 18.00.

MARTI: Eveniment despre eficienta in achizitii publice

MARTI: Eveniment despre eficienta in achizitii publiceZiarul Financiar organizeaza marti, 12 aprilie, o conferinta despre eficienta in achizitii publice – o piata de 20 mld. euro anual. Cum poate fi scos din anonimat parteneriatul public-privat?

MIERCURI: Energia - o sansa pentru Romania

MIERCURI: Energia - o sansa pentru RomaniaCamera Franceza de Comert si Industrie din Romania, in partenariat cu Ambasada Frantei la Bucuresti si Sectia romana a Consilierilor de comert exterior ai Frantei, lanseaza pe data de 13 aprilie 2011 cartea alba « Energia – o sansa pentru Romania ».

Cu aceasta ocazie, va avea loc o conferinta de presa in care vor fi prezentate propunerile celor doua institutii de relansare a sectorului energetic romanesc.


MIERCURI: Gala Avocatnet.ro - 10 ani

MIERCURI: Gala Avocatnet.ro - 10 aniAvocatnet.ro are multe lucruri de sarbatorit, iar in data de 13 aprilie 2011, la Palatul Ghika Bucuresti, va avea loc “Gala Avocatnet.ro – 10 ani".

Evenimentul “Gala Avocatnet.ro - 10 ani” isi propune sa aduca fata in fata oamenii cei mai importanti din istoria Avocatnet.ro si sa premieze excelenta in consultanta juridica si fiscala din Romania.


MIERCURI: Balanta de plati

MIERCURI: Balanta de platiBanca Nationala a Romaniei va publica datele pe februarie 2011 despre balanta de plati.

JOI: Conferinta Dufa

JOI: Conferinta DufaJoi, 14 aprilie, ora 10.00, Hotel Howard Johnson, conferinta de presa Dufa.

Vor fi prezenti Irinel Gheorghe si Liviu Stan, Managing Partners, Dieter Meffert din partea grupului Meffert AG si un reprezentant oficial al Ambasadei Germaniei in Romania.


JOI: Coca-Cola: Depozitul High-Bay, la un an de la deschidere

JOI: Coca-Cola: Depozitul High-Bay, la un an de la deschidereCoca-Cola Hellenic (CCH) organizeaza joi, 14 aprilie, o vizita la depozitul complet automatizat, High-Bay - primul de acest gen din Romania - din cadrul fabricii de imbuteliere a CCH din Ploiesti. Vor fi prezentate rezultatele inregistrate pana acum, la un an de la deschidere.

Invitatia este lansata cu ocazia Saptamanii Energiei Durabile (11-15 aprilie 2011), sarbatorita pe plan mondial.

De asemenea, in cadrul vizitei vor fi prezentate rezultatele companiei cu privire la eficientizarea consumului energetic in procesul de productie.

JOI: BRD - AGA Ordinara Anuala

JOI: BRD - AGA Ordinara AnualaBRD, a doua banca din Romania dupa active, va organiza Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pentru anul 2011.

Principalele puncte pe ordinea de zi vizeaza aprobarea dividendului si a situatiilor financiare pe 2010, precum si aprobarea realizarii unor emisiuni de obligatiuni de maxim 600 milioane euro in perioada 2011 – 2012.

Sursa imagine: Compania