Marti: Apt pentru Munca?

Marti: Apt pentru Munca?Comisia pentru Sanatate Publica a Senatului Romaniei, Liga Romana Contra Reumatismului, Fit for Work si The Work Foundation din Marea Britanie lanseaza marti, 3 mai, raportul "Apt pentru munca? Afectiunile musculoscheletice si piata muncii din Romania".

Evenimentul va avea loc in sala "Nicolae Iorga" a Palatului Parlamentului incepand cu ora 10.00.

Marti: Hotel Tourism & Leisure Investment Forum

Marti: Hotel Tourism & Leisure Investment ForumHotel Tourism & Leisure Investment Forum, cel mai complex eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalitatii si turismului din Romania, isi propune sa creeze cadrul profesionist de reuniune a celor mai importanti reprezentanti din industrie: manageri, CEOs, investitori, dezvoltatori, operatori si furnizori de servicii hoteliere si turistice.

Evenimentul cuprinde conferinte dedicate cultivarii si consolidarii relatiei intre principalii jucatori de pe piata, crearii de new business si identificarii partenerilor de investitii.


Miercuri: Air France

Miercuri: Air FranceAir France organizeaza o conferinta de lansare a noilor servicii mobile oferite de companie, prin intermediul carora clientii isi pot gestiona calatoria de la A la Z de pe telefonul mobil si totodata pot fi informati in timp real asupra evenimentelor neprevazute.

Miercuri: AutoItalia

Miercuri: AutoItaliaAutoItalia Group va organiza o conferinta de presa pentru a anunta si prezenta noul actionariat al companiei.

Joi: Nou venitii in UE cantaresc costurile si beneficiile

Joi: Nou venitii in UE cantaresc costurile si beneficiilePlatforma Europeana pentru Dezvoltarea, Departamentul Afacerilor Externe si Institutul European din Romania organizeaza joi, 5 mai, dezbatera "Nou venitii in UE cantaresc beneficiile si costurile".

Evenimentul va avea loc la Centrul InfoEuropa, incepand cu ora 9.30.

Printre speakeri se numara Valentin Lazea - economistul-sef BNR, Norica Nicolai - membru al Parlamentului European, Theodor Stolojan - membru al Parlamentului European, precum si oficiali din Ministerul de Externe.