Orange Romania prezinta cel mai nou membru al comitetului executiv

Orange Romania prezinta cel mai nou membru al comitetului executivOrange va organiza miercuri o conferinta de presa pentru a prezenta pe cel mai nou membru al Comitetului Executiv al companiei. Totodata, presa avea ocazia sa discute cu Olaf Swantee, Executive Vice President Europe & Sourcing, France Telecom – Orange.

Conferinta are loc in data de 1 iunie, ora 11:30, la Orange Business Center (Europe House, Bd. Lascar Catargiu, nr. 51-53, sector 1, Bucuresti).

MedLife deschide un spital pediatric in Capitala

MedLife deschide un spital pediatric in CapitalaFurnizorul de servicii medicale private MedLife inaugureaza astazi un spital pediatric in cartierul Aviatiei din Capitala, unitate care va dispune de spatii de cazare, bloc operator, ambulatoriu, departament de imagistica si farmacie.

Piata de retail FMCG - rezultate, directii si solutii de viitor

Piata de retail FMCG - rezultate, directii si solutii de viitorContrast Management - Consulting, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria consultantei strategice din Austria, prezinta tendintele care vor influenta decisiv piata de retail FMCG din Romania.

Consiliul Roman de Publicitate vorbeste despre provocarile anului

Consiliul Roman de Publicitate vorbeste despre provocarile anuluiConsiliul Roman pentru Publicitate organizeaza evenimentul "Autoreglementare si legislatie in publicitate: provocarile anului 2011".