Luni - Date statistice BNR

Luni - Date statistice BNRBNR publica indicatori de risc bancar, Centrala riscurilor bancare - iulie 2011 (Date statistice).



Luni - Eveniment Fundatia Vodafone

Luni - Eveniment Fundatia VodafoneFundatia Vodafone Romania organizeaza o conferinta in care ii va prezenta pe castigatorii programului “Voluntar de profesie”, care timp de sase luni vor renunta la locul lor de munca actual pentru a lucra intr-o organizatie non profit din Romania.

Conferinta are loc incepand 11:00, la sediul SOS Satele Copiilor, Calea Floreasca 165, sector 1, Bucuresti.

Vor fi prezenti Elena Serban, directorul Fundatiei Vodafone si cei 18 voluntari castigatori.

Marti - 5 ani de la listarea Transelectrica pe Bursa

Marti - 5 ani de la listarea Transelectrica pe BursaCompania nationala de transport a energiei electrice Transelectrica (TEL) aniverseaza marti, 6 septembrie, cinci ani de la listarea pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti.

Pentru aniversarea acestui moment, directorul general al Transelectrica, Horia Hahaianu, va deschide sedinta de tranzactionare a bursei de marti.

Deschiderea sedintei de tranzactionare va fi urmata de o conferinta de presa.

Marti - lansarea gamei de produse Terra HD Rombat

Marti - lansarea gamei de produse Terra HD RombatRombat lanseaza bateriile Terra HD.

Marti - INS publica date despre evolutia PIB

Marti - INS publica date despre evolutia PIBInstitutul National de Statistica publica date cu privire la Produsul intern brut in trim. II si sem. I 2011 6 septembrie.

Miercuri - Incepe Forumul Economic de la Krynica, Polonia

Miercuri - Incepe Forumul Economic de la Krynica, PoloniaCare sunt directiile ce ar trebui urmate in schimbare Politicii Comune Agricole, cum pot fi contracarate coruptia si crima organizata in statele candidate la integrarea in UE, cum poate fi depasita criza datoriilor din Europa - acestea sunt temele principale discutate de invitatii prezenti la Forumul Economic de la Krynica, Polonia.

Evenimentul se va desfasura intre 7 si 9 septembrie in orasul polonez si va reuni inalti oficiali din statele membre, bancheri, economisti, precum si reprezentanti ai mass-media.

Corespondentul Wall-Street.ro va va tine la curent cu cele mai importante stiri de la Forumul Economic.

Joi - test national Citroen DS4

Joi - test national Citroen DS4Citroen face teste in Romania cu noul model DS4.

Compania a lansat in iulie noul model DS4, cu trei motorizari pe benzina si doua diesel, la un pret de pornire de 19.900 euro cu TVA.

Vineri Conferintele BCR

Conferintele BCR - organizate in perioada 9 – 11 septembrie 2011, in statiunea Mamaia, Constanta. BCR va fi gazda unei serii de seminarii pe teme financiar-bancare de actualitate:

• Perspective macroeconomice pentru economia romaneasca
• Oportunitati si provocari pe piata locala de retail banking
• Piete de capital – perspective si oportunitati

Corespondentul Wall-Street.ro va va tine la curent cu cele mai importante stiri de la acest eveniment.

Vineri Date si studii BNR

BNR publica date cu privire la fonduri de investitii, altele decât fondurile de piata monetara - iulie 2011 - date statistice.