Marti: Consiliul Investitorilor Straini prezinta o serie de propuneri de modificare a codului fiscal

Marti: Consiliul Investitorilor Straini prezinta o serie de propuneri de modificare a codului fiscalCamera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) si Consiliul Investitorilor Straini (CIS) organizeaza o conferinta de presa in care va prezenta propunerile de modificare a codului fiscal, a codului de procedura fiscala si a unor proceduri si reglementari vamale, inaintate ministerului Finantelor.

In cadrul demersului AmCham si CIS au fost elaborate peste 220 de propuneri de modificare de catre 7 grupuri de lucru dedicate, care au reunit peste 100 de experti.

Marti: Conferinta despre rebrandingul BitDefender

Marti: Conferinta despre rebrandingul BitDefenderBitDefender, cel mai mare producator roman de securitate informatica, isi prezinta marti, 13 septembrie, noua identitate de brand, compania trecand in ultimele printr-un proces de rebranding.

Printre participanti se numara:

Florin Talpes, fondator si CEO
Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer
Rares Stefan, Director of Business Solutions Unit
Charles Arizmendi, Chief Operating Officer
Bogdan Irina, Business Development Director
Razvan Valceanu (pt RO), General Manager Romania
Catalin Cosoi, Head of Online Threat Lab
Viorel Canja, Head of Antimalware and Antispam Lab


Marti - Sony lanseaza noi camere foto

Marti - Sony lanseaza noi camere fotoSony va lansa marti, 13 septembrie, noi aparate foto compacte intr-un eveniment ce va avea loc in Ploiesti, la ora 15:00. Oficialii companiei nu au oferit informatii despre camere - urmariti Wall-Street.ro pentru a afla amanunte.

Marti: Lansare ESET NOD32 Antivirus 5

Marti: Lansare ESET NOD32 Antivirus 5Compania ESET, de origine ceha, lanseaza pe 13 semptembrie noua versiune a antivirusului NOD32.

Aceasta va include prezentarea inovatiilor si a noilor functionalitati pe care noua versiune 5 le ofera.

Evenimentul se va desfasura la Club BonTon Palace din Herastrau, Soseaua Nordului nr. 2.

Marti-Joi : Infotur in Tulcea

Marti-Joi : Infotur in TulceaAsociatia Force Tourism InfoTravelRomania si Consiliul Judetean Tulcea, realizeaza un Infotour in judetul Tulcea, in perioada 13-15 septembrie 2011. Vor participa reprezentanti ai mai multor agentii de turism, ai Ministerului Afacerilor Externe si Ministerului Turismului.

Miercuri: Alico Asigurari Romania

Miercuri: Alico Asigurari RomaniaCompania de asigurari Alico organizeaza o conferinta de presa pentru a prezenta investitiile in licentierea si profesionalizarea agentilor pentru a se incadra in standardele grupului.

La intalnire vor particpa executivi locali si directorul MetLife (Metropolitan Life Insurance Company) la nivel regional in formarea oamenilor de vanzari.

Miercuri - Zippo se relanseeaza in Romania

Miercuri - Zippo se relanseeaza in RomaniaZippo se relanseaza in Romania pe 14 septembrie printr-un eveniment in parteneriat cu Ambasada SUA in Romania.

La eveniment va fi prezent si David Warfel, director of global marketing Zippo.


Joi - Conferinta Axa Life Insurance

Joi - Conferinta Axa Life InsuranceConferinta de presa desfasurata de compania AXA Life Insurance, cu incepere de la ora 10:00, la Gradina Verona, Carturesti, unde oficialii companiei vor discuta despre noul plan de economisire si protectie ce redefineste standardele pe piata asigurarilor din Romania.

La eveniment vor participa reprezentantii AXA alaturi Violeta Ciurel, CEO AXA Life Insurance, care va fi disponibila pentru o sesiune de intrebari si raspunsuri din partea reprezentantilor presei.

Joi-Vineri: EduVision 2020

Joi-Vineri: EduVision 2020Agora Group si Sveco Romania organizeaza conferinta eduVision 2020 pe 16-17 septembrie la Centrul International de Conferinte din cadrul Palatului Parlamentului.

In cadrul conferintei vor fi prezentate noile tendinte in educatie si eLearning, diferite practici privind utilizarea solutiilor IT&C in educatie si o viziune privind viitorul educatiei.

Printre vorbitori se numara:

Daniel Funeriu- Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului
Valerian Vreme- Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale
Teodor Baconschi -Ministrul Afacerilor Externe
Mircea Miclea- Coordonator al Comisiei Prezidentiale pentru Educatie
Radu Jugureanu- eContent Manager Siveco Romania
Marin Vlada- Profesor Universitatea din Bucuresti