LUNI: Lansarea SWIFT pentru piata de capital din Romania

LUNI: Lansarea SWIFT pentru piata de capital din RomaniaDepozitarul Central organizeaza o conferinta de presa cu ocazia lansarii SWIFT in Romania.

SWIFT este un sistem de comunicare si de transmitere reciproca de informatii intre doua banci sau doi participanti din piata, sistem care permite si plata electronica a dividendelor. Acesta ce va creste viteza de decontare a tranzactiilor si va reduce din riscuri.

La eveniment vor fi prezente si institutiile de credit care au participat la testele pilot ale noului sistem de procesare automata.

LUNI: Ambasada Norvegiei

LUNI: Ambasada NorvegieiNorvegia a acordat finantari nerambursabile Romaniei prin intermediul a doua programe - EEA Grants si Norway Grants - in valoare de aproape 100 mil. euro in perioada 2009-2011.

Proiectele implementate acopera zone precum protectia mediului, dezvoltarea resurselor umane, eficienta energetica sau productie sustenabila.

Ambasadorul Norvegiei in Romania va explica cum imbunatatesc aceste investitii vietile a milioane de romani.

MARTI: Conferinta de presa Domenii Park

MARTI: Conferinta de presa Domenii ParkConferinta va fi sustinuta de echipa CYROM INVESTMENTS, dezvoltatorul proiectului: Sorin Negreanu (Director General / Administrator), Anamaria Nemteanu (Sales & Marketing Manager), precum si de arhitectul proiectului Vlad Simionescu (Vlad Simionescu si Asociatii).

Conferinta va include:
* Prezentarea proiectului Domenii Park: istoric, povestea din spatele constructiei, cifre si caracteristici, avantajele cheie ce diferentiaza Domenii Park de orice alte proiecte imobiliare din Bucuresti;

* Obiectivele si strategia CYROM INVESTMENTS pentru urmatoarea perioada.

MARTI: Conferinta de presa Credit Europe Bank

MARTI: Conferinta de presa Credit Europe BankCredit Europe Bank si MasterCard lanseaza marti un produs bancar unic si inovator pentru Romania, ce integreaza cele mai noi tehnologii dedicate tranzactiilor online.

MIERCURI: Transferul Electromagnetica de pe Rasdaq la BVB

MIERCURI: Transferul Electromagnetica de pe Rasdaq la BVBElectromagnetica, Intercapital Invest si Bursa de Valori Bucuresti organizeaza miercuri, 2 noiembrie, un eveniment de prezentare cu prilejul listarii companiei pe piata reglementata a BVB, prin transfer de pe piata Rasdaq.

In cadrul evenimentului va avea loc o intalnire cu analistii si investitorii, urmata de o conferinta de presa.

MIERCURI: Lansare X20 cel mai mare proiect expozitional de arta contemporana romaneasca

ArtSociety lanseaza oficial cel mai mare si indraznet proiect expozitional de arta contemporana romaneasca initiat in Romania ultimelor doua decenii.

Evenimentul de lansare a proiectului X20 se va desfasura in doua planuri:

Cocktailul privat al finantatorilor, la care vor participa personalitati ale mediului de afaceri si politic, veniti sa admire catalogul prototip si sa isi exprime contributiile generoase, intr-o seara in care amfitrioana va fi Mihaela Radulescu.
Sustinatori ai proiectului si invitati speciali ai evenimentului sunt Alexandru Tomescu si Andrei Plesu.

Conferinta de presa, in cadrul careia vor lua cuvantul curatorii Liviana Dan, Erwin Kessler si Adrian Guta si Manuela Plapcianu, membru fondator ArtSociety si initiator al proiectului X20. Dupa prezentarea proiectului, Mihaela Radulescu va raspunde intrebarilor presei.


MIERCURI: Lansarea Superbrands Romania

MIERCURI: Lansarea Superbrands RomaniaMiercuri, 2 noiembrie, va fi lansat studiul Superbrands Romania realizat pe tema reputatiei de brand, cu sprijinul Nielsen, precum si topul 10 Superbrands in Romania, conform votului consumatorului roman.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Intercontinental din Bucuresti.

JOI: UPC Romania prezinta rezultatele financiare ale companiei

JOI: UPC Romania prezinta rezultatele financiare ale companieiIn contextul evolutiei la nivel mondial a industriei de telecomunicatii, precum si al provocarilor din perioada urmatoare pe segmentele de televiziune, Internet si telefonie, UPC Romania va prezenta indicatorii de performanta si rezultatele financiare ale companiei pe trimestrul al III-lea 2011 precum si tendintele pana la sfarsitul anului.

In cadrul conferintei va fi prezent si CEO-ul companiei, Severina Pascu.

VINERI: Danone Romania

VINERI: Danone RomaniaDanone Romania, unul dintre cei mai mari producatori din industria lactatelor, prezinta ferma DN Agrar, de langa Sibiu, o investitie de 3 mil. euro.

VINERI: Topul national al firmelor private din Romania 2011

VINERI: Topul national al firmelor private din Romania 2011Evenimentul este organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) si Fondul Roman de Contragarantare (FRCG)

Invitatii speciali ai evenimentului: Joanna Drake, director departament IMM-uri si intreprenoriat, DG Intreprinderi si Industrie, Comisia Europeana, Loek Hermans, presedintele Uniunii Europene a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME), reprezentanti ai Guvernului Romaniei, ministerelor, delegatiei Comisiei Europene in Romania, agentiilor guvernamentale si non-guvernamentale.

SAMBATA: Olympus Dairy Romania

SAMBATA: Olympus Dairy RomaniaOlympus Dairy Industry inaugureaza oficial fabrica de lactate din Halchiu, judetul Brasov.

La eveniment vor participa membri din conducerea companiei atat din Romania, cat si din Grecia, alaturi de autoritati centrale si locale.