"Cel putin 5 motive pentru care investim in Romania"

"Cel putin 5 motive pentru care investim in Romania"Assya Compagnie Financiere organizeaza o intalnire cu presa, cu ocazia intrarii in Romania, cu tema "Cel putin 5 motive pentru care investim in Romania"

Assya Compagnie Financiere este un grup pan-european ce ofera intreaga platforma de servicii financiare (managementul activelor, investment banking, private banking, servicii de arbitraj etc.). Assya CF va lucra in Romania prin Bergmann & Partners.

Conferinta fonduri europene la OTP Bank

Conferinta fonduri europene la OTP BankOTP Group organizeaza o conferinta legata de serviciile de consultanta in accesarea fondurilor europene, dar si despre produsele pe care bancile le ofera IMM-urilor si ONG-urilor.

In cadrul conferintei va fi prezentat studiul de caz:

„Model integrat de dezvoltare antreprenoriala in centrele urbane din trei regiuni” (proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, avand o valoare totala de 8.825.981 lei, din care 8.649.461 lei asistenta financiara nerambursabila).

The Economist organizeaza un summit la Bucuresti

The Economist organizeaza un summit la BucurestiLa Summit-ul de la Bucuresti, organizat de Economist Conferences, vor participa presedintele Traian Basescu, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, secretarul de stat in MFP Bogdan Dragoi, precum si bancheri, politicieni si manageri din diverse industrii.

Temele abordate vor incerca sa analizeze potentialul economic al Romaniei si sa evalueze principalii indicatori macroeconomici, in comparatie cu economiile din regiune.

Conferinta ZF: In Real Estate s-a oprit declinul. De unde poate reveni cresterea?

Conferinta ZF: In Real Estate s-a oprit declinul. De unde poate reveni cresterea?Dupa trei ani de cadere a pietei imobiliare, lucrurile par a se fi stabilizat pe toate segmentele: preturile si chiriile au variatii minore, numarul insolventelor s-a redus, iar o serie de proiecte noi, post-criza, au iesit cu planuri adaptate actualelor conditii de piata.

Incepand cu ora 9, Ziarul Financiar organizeaza conferinta cu tema "In Real Estate s-a oprit declinul. De unde poate reveni cresterea?".

Printre speakerii evenimentului se numara Ingo Nissen - managing director for development (Sonae Sierra Romania), Calin Negoescu - partener Westfourth Architecture, Stefan Dumitrascu - arhitect sef (sector 3, Bucuresti), Mihnea Serbanescu - director general DTZ Echinox si Oana Albota - partener PeliFilip.

Evenimentul va avea loc la hotelul Howard Johnson, sala Platinum, incepand cu ora 9.