Ro:newmedia

Ro:newmediaAjunsa la cea de-a cincea editie, conferinta internationala dedicata industriei digitale Ro:newmedia ii reuneste la Bucuresti pe 9 si 10 noiembrie pe reprezentantii a patru giganti - Facebook, Google, Microsoft si Yahoo!.

Printre invitatii speciali se mai numara si Patrice Slupowsky – Orange; Colin Kinsella – Digitas; Stefan Iordache – Leo Burnett; Mihai Trandafir – Universal McCann; Teddy Dumitrescu – Publicis; Dan Balotescu – Media Investment; Orlando Nicoara – Apropo Media; Calin Rotarus – ARBOInteractive, Mihai Fanache – Mediacafe.

Intercapital Invest si Bursa de Valori Bucuresti

Intercapital Invest si Bursa de Valori BucurestiReprezentantii Intercapital Invest deschid sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, cu ocazia lansarii ofertei publice initiale a fondului inchis de investitii sectorial financiar iFond Gold.

Acesta este cel mai nou produs din portofoliul Intercapital Investment Management, SAI-ul detinut de Intercapital Invest. Deschiderea sedintei de tranzactionare va fi urmata de o conferinta de presa.

Discovery lanseaza un nou post de televiziune

Discovery lanseaza un nou post de televiziuneDiscovery Networks Romania va lansa un nou post de televiziune, TLC.

Discovery Networks Europa Centrala, divizie a Discovery Communications, opereaza opt branduri de canal in regiune: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Travel & Living, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD, ID Investigation Discovery si Discovery Historia.

Programele Discovery Communications sunt disponibile pentru 1,5 miliarde de abonati, din peste 170 de tari. In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 13 marci Discovery, disponibile unui numar de 217 milioane de abonati, din 105 tari, oferind programe adaptate in 24 de limbi.

EU-COFILE 2010 - Va fi economie si dupa recesiune?

EU-COFILE 2010 - Va fi economie si dupa recesiune?Ioan Botis, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale va sustine o prezentare pe tema "Reforma sistemului de pensii din Romania", in cadrul seminarului EU-COFILE organizat de Banca Nationala a Romaniei, Alpha Bank Romania si Asociatia Romana a Bancilor.

De asemenea, in cadrul acestui seminar va sustine o prezentare si Gheorghe Ghergina, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, pe tema: "Politica de investii a guvernului pentru 2011".

Black Sea Renewable Forum, cel mai de amploare eveniment din energie

Black Sea Renewable Forum, cel mai de amploare eveniment din energieIn perioada 8-10 septembrie are loc, la hotel Intercontinental din Capitala, forumul pe teme energetice Black Sea Renewable Energy Forum, care va reuni 300 de oameni politici, jucatori din industria, precum si oficiali europeni din domeniu.

Forumul este organizat de Fundatia Gillier Humanity ai asociatiile de profil din Romania SUNE – Asociatia Patronala Surse Noi de Energie, ACPR – Alianta Confederatiilor Patronale din Romania, FPEn – Federatia Patronala Energia, in cooperare cu Consiliul Judetean Prahova si Agenaia de Eficienta Energetică si Energii Regenerabile - Ae3R Ploiesti, avand sprijinul Ministerului Afacerilor Externe si Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri din Romania.

Ramaneti pe Wall-Street.ro pentru a afla, in timp real, ce se discuta in cadrul forumului international.