Parteneriat pentru crestere economica in 2011

Parteneriat pentru crestere economica in 2011In cadrul Conferintei “Parteneriat pentru Crestere Economica in 2011” vor fi discutate si prezentate de catre Membri ai Guvernului si ai Consiliului Director al FIC cele mai importante masuri luate in 2010, precum si masurile planificate pentru 2011 in macroeconomie, finante publice, infrastructura, piata muncii si justitie.

La eveniment vor participa printre altii Traian Basescu, Presedintele Romaniei, Mariana Gheorghe, presedintele Consiliului Investitorilor Straini si director general executiv Petrom si Dominic Bruynseels, membru board FIC si presedinte executiv BCR.

Investitiile din constructii

Investitiile din constructiiMinistrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, constructori si dezvoltatori imobiliari vor discuta despre investitiile in acest sector in 2011, la evenimentul Romania Construct Forum organizat de Mediafax astazi.

Romania Construct Forum 2010 se va desfasura de la ora 9.30, la Hotel Hilton, si va reuni investitori si manageri din domeniul constructiilor, reprezentanti ai autoritatilor, bancheri si consultanti.

Evenimentul, aflat la a cincea editie, va fi deschis de ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si moderat de presedintele Patronatului Societatilor din Constructii, Cristian Erbasu.