Jim Bagnola, la Bucuresti

Jim Bagnola, la BucurestiTrainer-ul international in leadership, Jim Bagnola, sustine miercuri, 24 noiembrie, workshop-ul “Leading Change Laugh Crisis” la Hotel JW Marriott.

Evenimentul se va desfasura intre orele 9:30 si 17:30 si este organizat de catre Human Performance Development International (HPDI), in colaborare cu The Investor si LEADERS Romania si cu sustinerea speciala a Lafarge, EximBank si CertInvest. Workshop-ul se adreseaza managerilor si antreprenorilor pentru care schimbarea este un subiect la ordinea zilei.

Workshop-ul va pune accent pe identificarea celor mai bune atitudini si strategii de schimbare organizationala. Participantii vor invata sa anticipeze in loc sa reactioneze, sa provoace in loc sa se apere si sa imbratiseze in loc sa se opuna folosindu-se de competentele cheie in managementul schimbarii, respectiv flexibilitate, adaptabilitate si rezistenta.

Constientizarea si instruirea angajatilor

Constientizarea si instruirea angajatilorPetrom organizeaza, incepand cu ora 10.00, la Hotel Mariott, un eveniment cu prilejul lansarii programului “Constientizarea si instruirea angajatilor – componenta de baza a unei strategii performante“, dezvoltat de Petrom si finantat de Fondul Social European.

Programul se va desfasura pe o durata de 3 ani si cuprinde o serie de sesiuni de formare privind protectia muncii si exercitii practice destinate angajatilor Petrom care desfasoara activitati cu un nivel ridicat de risc.

La conferinta participa:

- Livia Caraian: Project Manager Sustainability & HSSE Department (Health Safety Security and Environment)

- Adam Prazsmary: Sustainability & HSSE Manager EP (Exploration & Production) & EPS (Exploration & Production Services)

- David Allison: Head of Safety OMV Group

- Ritchie Roderick David: Sustainability & HSSE Vice president

Actiunile Ropharma intra la tranzactionare pe cota Bursei

Actiunile Ropharma intra la tranzactionare pe cota BurseiPresedintele Ropharma (RPH) Mihai Miron va deschide oficial sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia transferului actiunilor companiei de pe piata Rasdaq la cota BVB.

Deschiderea oficiala este urmata de o conferinta de presa in care vor lua cuvantul reprezentantii Ropharma si ai BVB.

Forumul Bancar Roman

Forumul Bancar RomanBanca Nationala a Romaniei si Finmedia, cu sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, organizeaza Forumul Bancar Roman.

Editia din acest an este dedicata problemelor majore cu care se confrunta sistemul financiar-bancar romanesc in contextul economic national si international actual.

Epoque Hotel devine membru Worldhotels

Epoque Hotel devine membru WorldhotelsEpoque Hotel devine membru Worldhotels.

Cu aceasta ocazie, directorul de dezvoltare Worldhotels pentru Europa Centrala va fi prezent la Epoque Hotel si va vorbi despre afiliere.

Principalele teme de discutie vor tine de principiile de functionare ale Worldhotels si ce inseamna in viziunea Worldhotels “unique hotels for unique people”.

Citeste si Investitie de 8 mil. euro intr-un hotel boutique din Capitala. Vezi cum arata noua locatie

The real state of Romania`s real estate

The real state of Romania`s real estateEugen Curteanu, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, va participa la masa rotunda cu tema “The real state of Romania`s real estate”.

Evenimentul, organizat de revista The Diplomat, impreuna cu casa de avocatura Noerr si in parteneriat cu MDRT, se va desfasura la Hotel Residence Domenii Plaza si va reuni dezvoltatori, fonduri de investitii, banci si reprezentanti ai autoritatilor publice.

Lansarea proiectului de birouri Hermes Business Campus

Lansarea proiectului de birouri Hermes Business CampusDezvoltatorul belgian Atenor Group lanseaza proiectul de birouri Hermes Business Campus, a carui constructie a inceput recent. Evenimentul va avea loc la ora 17.00, pe bulevardul Dacia, nr. 58.

Amplasat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, din nordul Bucurestiului, Hermes Business Campus va avea o suprafata de 75.000 mp si va fi dezvoltat in doua etape.