Financiarul

FinanciarulFirmele lui Ioan Niculae, patronului InterAgro, au datorii la stat de 100 de milioane de euro, cea mai mare restanta fiind catre Romgaz, de 80 de milioane de euro, informeaza Financiarul. Ioan Niculae a beneficiat timp de 18 luni de gaze doar din productia interna, mai ieftine decat cele din import, dar nu si-a platit integral furnizorul, Romgaz.


Gandul

GandulGandul realizeaza pe prima pagina harta "oamenilor legii" acuzati de coruptie.

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei scrie despre cum chestorul Dan Fatuloiu a cazut victima unei lupte pentru putere care ar fi fost declasata chiar de acesta in urma cu doua luni in urma.

Acelasi ziar publica un interviu cu Ion Barladeanu, protagonistul filmului “Lumea vazuta de Ion B” premiat la Emmy.

"Am auzit stirea la magaoaia asta (radioul vechi gasit in ghena - n.r.) dimineata. Imi vine sa-l injur pe Dumnezeu. Regizorul Nanau (n.red. Alexandru Nanau) calca pe covorul rosu, iar eu culeg chistoace de pe strada", le-a spus Ion Barladeanu jurnalistilor EVZ.

Ion Barladeanu, 64 de ani, a devenit cunoscut dupa ce a realizat o serie de colaje cu bucati de ziare culese de prin gunoaie timp de mai bine de 30 de ani, iar povestea acestuia a fost transpusa in documentar de catre regizorul Alexander Nanau.


Adevarul

AdevarulAdevarul scrie despre faptul ca armata nord-coreeana a lansat peste 200 de obuze asupra insulei, ucigand cel putin doi soldati, autoritatile din Coreea de Sud raspunzand cu aceeasi moneda.