Ana Holding - 20 de ani

Ana Holding - 20 de aniConferinta de presa ce marcheaza implinirea a 20 de ani de la infiintarea primei societati Ana - de la care a pornit povestea grupului Ana Holding.

Conferinta va avea loc de la ora 12:00, la Hotelul Crowne Plaza din Bd. Poligrafiei nr. 1.

Conferinta ANOFM

Conferinta ANOFMConferinta de presa prilejuita de lansarea proiectului „Call Center SPO”, al carui obiectiv il constituie cresterea calitatii si eficientei serviciilor furnizate de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin dezvoltarea unui sistem inovativ de furnizare de informatii, care va contribui la cresterea oportunitatilor de de orientare, formare si dezvoltare profesionala si de integrare socio-profesionala pe piata muncii a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Proiectul are rolul de a contribui la transformarea Serviciului Public de Ocupare intr-o structura flexibila, transparenta si orientata cat mai eficient catre nevoile si asteptarile concrete ale clientilor.

Zilele Portilor Deschise KFC

Zilele Portilor Deschise KFCKFC Romania va invita cum e sa lucrezi in bucataria unuia dintre restaurantele sale in timpul Zilelor Portilor Deschise, astazi si pe 2, 3 decembrie 2010.

Toti cei care isi doresc sa afle cum se desfasoara activitatea unui angajat din spatele zonei de contact direct cu clientii, cum sunt preparate zilnic celebrele produse din carne de pui si care sunt standardele de calitate pe care angajatii le respecta, o vor putea face pe parcursul celor 3 zile, intre orele 10.00-12.00 si 15.00 – 17.00.

Banca Nationala a Romaniei

Banca Nationala a RomanieiBanca Nationala a Romaniei organizeaza o conferinta pe tema: "Accesarea fondurilor europene - solutii de accelerare a atragerii lor in economia Romaniei".

Conferinta de presa Radu Moraru

Conferinta de presa Radu MoraruRadu Moraru, prezentatorul emisiunii Nasul de la B1 TV, va anunta care este urmatorul proiect de televiziune in care se va implica.

Potrivit informatiile aparute in presa pana acum, acesta va ocupa o functie de management in cadrul RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de televiziune pe piata locala.

Conferinta va avea loc la ora 15.00 la Hotel Continental.