Conferinta Franklin Templeton

Conferinta Franklin TempletonFranklin Templeton Investment Management Limited organizeaza o conferinta de presa in care se vor discuta ultimele noutati referitoare la Fondul Proprietatea, inclusiv viitoarea listare la Bursa de Valori Bucuresti a fondului la inceputul anului 2011.

Evenimentul va avea loc la orele 15:00, la sala Alcyone, Hotelul Radisson Blu, Calea Victoriei 63-81, Sector 1, Bucuresti.

Petrom - Respect pentru viata

Petrom - Respect pentru viataPetrom lanseaza programul "Respect pentru viata", o initiativa dezvoltata in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, care extinde reteaua de telemedicina de urgenta cu 12 judetele din Romania.

Noul sistem conecteaza 24/7, 16 spitale din sudul si estul Romaniei la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca).

Petrom estimeaza ca 4,7 milioane de romani vor beneficia de acest program.

La evenimentul de lansare vor participa Mariana Gheorghe - CEO Petrom, Cseke Attila - ministrul Sanatatii, precum si alti reprezentanti ai celor doua institutii.

OTP Bank Romania

OTP Bank RomaniaOTP Bank Romania organizeaza o intalnire cu presa pentru a prezenta planurile pe care le are banca in urmatoarea perioada - prelungirea unor campanii la produsele oferite si majorarea capitalului social.

De asemenea, László Diósi, CEO OTP Bank Romania si Adrian Chichita, director executiv adjunct al diviziei de retail, vor furniza mai multe informatii despre planurile de viitor ale bancii.

Eveniment - Energia verde

Eveniment - Energia verdeRevista Business Magazin organizeaza un eveniment despre tendintele din energia verde.

Energia verde, oportunitate pentru investitii. Ce bani sunt disponibili? Cum va arata piata de energie verde peste cinci ani?