Romania Libera

Romania LiberaSchema completa a fraudei de 60 milioane euro, informeaza Romania Libera. In dosar sunt cercetati omul de afaceri Adrian Chebutiu si libanezul Said Baaklini, supranumit regele sardinelor.




Adevarul

AdevarulMinisterul Culturii, plati ilegale de 26 de milioane euro, anunta Adevarul. Ministerul Culturii a platit, in anul 2009, in mod ilegal, 26 de milioane de euro sub forma de drepturi de autor, este concluzia unui raport al Corpului de Control al prim-ministrului obtinut de „Adevarul". In perioada la care se refera raportul, ministerul a fost condus de democrat-liberalul Theodor Paleologu.



Gandul

GandulGandul: PDL RENUNTA LA PORTOCALIU si trece la culori de camuflaj. Primul candidat fara sigla. Constienti de imaginea negativa pe care o au in randul electoratului, democrat-liberalii incep testarea pietei pentru rebranduirea din temelii. Incet-incet, culoarea simbol - portocaliul - este eliminata de pe afisele electorale, in timp ce candidatii sunt prezentati ca neavand nicio legatura directa cu PDL.


Curierul National

Curierul NationalAlba - neagra cu prima inmatriculare, scrie Curierul National. Ministerul Mediului scumpeste taxa auto ca sa aiba bani pentru Rabla 2011 80% din banii Fondului de Mediu vin din taxa de inmatriculare Anul viitor, un voucher va costa statul cu 21 la suta mai putin decat acum, dar la inmatriculare si ti se va cere cu 25 la suta mai mult.