AmCham

AmChamCamera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) organizeaza o intalnire cu presedintele organizatiei si membri ai Consiliului Director, pentru o prezentare a prioritatilor identificate de AmCham Romania pentru anul 2011 si a celor mai importante teme pe agenda comunitatii de afaceri.

Catre ce se indreapta retailul in 2011?

Catre ce se indreapta retailul in 2011?Mediafax organizeaza, la Hotel Howard Johnson, Bucuresti, sala Platinum, a cincea editie a Romania Retail Forum, o intalnire anuala a retailerilor, producatorilor si furnizorilor de bunuri, servicii, echipamente si tehnologii, cu reprezentantii bancilor, companiilor de consultanta financiara, autoritatile din domeniu si mass-media.

Printre speakerii editiei de anul acesta:

Mihaela Mitroi - partener PricewaterhouseCoopers
Constantin Cerbulescu - presedinte ANPC
Valentin Mircea - membru al Plenului Consiliului Concurentei
Delia Nica - head of the Metro Group Representative Office in Romania / vicepresedinte AMRCR
Alexandru Vlad - director executiv, Selgros Cash & Carry Romania
Sorin Minea - presedinte Romalimenta




Intalnire CIS

Intalnire CISConsiliul Investitorilor Straini organizeaza, la ora 10.00, la o intalnire dedicata Programului pentru Crestere Economica, lansat la inceputul lunii octombrie.

Vor fi prezentate principiile care stau la baza propunerilor CIS de modificare a legislatiei muncii, precum si impactul estimat al aplicarii masurilor propuse, pentru economie, pentru angajati si pentru angajatori. Aceste propuneri au fost discutate cu reprezentantii Ministerului Muncii si au facut obiectul consultarilor cu principalele partide politice si organizatii de afaceri.

Eveniment Business Review

Eveniment Business ReviewEveniment special Business Review- Foreign Investors Forum, urmat de un cocktail in care va fi prezentat noul layout al revistei Business Review.

In prima parte, de la 17.30, va fi un panel de discutii in cadrul carora vor participa: Jean VALVIS - Valvis Holding; Andreea Paul Vass, consilier personal al Primului Ministru; Peter de RUITER- PwC Romania, Dan PASCARIU - UniCredit Tiriac Bank, Tom HARGREAVES - Vodafone Romania, Nadia CRISAN - Ford Romania, Cristina FILIP – PeliFilip, Anca HARASIM - Amcham Romania, Bill AVERY - Business Review.