Adevarul

Adevarul„Rechizitoriul“ bossului OTV facut de tatal sau

Nicolae Diaconescu (86 de ani), tatal patronului OTV, spune ca nu are nevoie de banii fiului sau, fiindu-i suficienta pensia de ofiter. Nicolae Diaconescu dezvaluie „infractiunile“ copilariei comise de celebrul sau fiu, de la manipularea rudelor pana la infiintarea primului ziar cu bani obtinuti din specula cu fulare.

Curierul National

Curierul NationalAfacerile, vandute doar la reduceri

Tranzactiile inca se deruleaza sinuos, investitorii nu se grabesc in negocieri si analizeaza in detaliu riscurile.

Ionescu (Coface): Principala motivatie care va sta la baza pietei de M&A anul acesta va fi pretul.

Schnecker: Sectoarele industriale vor fi cele care vor sustine si piata de fuziuni si achizitii.

O piata dinamica de fuziuni si achizitii ar insemna ca oamenii de afaceri revin la sentimente mai bune fata de viitor si ca efectele crizei asupra increderii lor ar incepe sa piarda din intensitate. Sunt sanse sa se intample aceasta in 2011?

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiGripa noua revine si mai sta cativa ani

EVOLUTIE POST-PANDEMIE. A/H1N1 a revenit agresiv in Europa, in timp ce in America de Nord e aproape inexistent. Imprevizibilul virus pandemic va circula si in anii urmatori.

Virusul gripei pandemice a ucis deja peste 100 de britanici in acest sezon, iar duminica noapte a facut si prima victima in Romania: un profesor de arhitectura de 60 de ani, din Iasi. Din peste 4.500 de infectii cu virus gripal detectate in prima saptamana din acest an in tarile Uniunii Europene (UE), circa 70% au fost cu virus pandemic A/H1N1.


Romania Libera

Romania LiberaPDL - aripa penala

Selectarea defectuoasa a cadrelor si cresterea spectaculoasa a partidului sunt principalele motive pentru care numarul pedelistilor cu dosare la DNA si DIICOT a crescut in ultima vreme.

A crescut in preferintele electoratului construindu-si imaginea de partid care lupta impotriva coruptiei. La nivelul discursului public, mesajul a ramas neschimbat. Realitatea arata insa altceva. Tot mai multi democrat-liberali, unii cu notorietate, altii cvasianonimi, au probleme cu justitia, lucru care nu-i impiedica sa-si pastreze functiile sau carnetul de membru de partid.