Evenimentul Zilei: "Vorbim prea rar despre un popor arab brutalizat"

Evenimentul Zilei: "Vorbim prea rar despre un popor arab brutalizat""Riscul la care se expune lumea araba dupa proteste este ca puterea sa incapa pe mainile organizatiilor teroriste islamice", scrie pe prima pagina Evenimentul Zilei, citand un fost diplomat roman in Orientul Mijlociu.

Care sunt motivele pentru care se sinucid romanii? "Numarul sinuciderilor este in crestere, iar specialistii pun fenomenul pe seama deteriorarii relatiilor interumane, dar si a lipsei de speranta, stare la care a contribuit si media, de bucurii si de valori".

Tot aici aflam ca soferii piromani ameninta companiile petroliere. Soferii cer inghetarea preturilor la energie electrica si carburanti.

Adevarul: O zi in Gradina Etnobotanica

Adevarul: O zi in Gradina EtnobotanicaZiarul Adevarul deschide astazi editia cu un reportaj din culisele "magazinelor care vand vise". Un redactor al Adevarul de Seara a urmarit afacerea cu droguri legale din interiorul unui spice-shop din Capitala. Patronul magazinului castiga zilnic 5.000 de lei, iar vanzatorului ii revine un ciubuc de 200 de lei.

Tot de pe prima pagina aflam si anvergura pe care a luat-o cazul lui Penescu: victime in politica, sport si administratie. Cornel Penescu, acuzat ca a dat mita, a "tras" dupa el alti 22 de inculpati.

"Un senator arde gaz cat patru politisti" mai scrie Adevarul. Astfel, senatorii au consumat in medie aproape 430 de litri de combustibil lunar in 2010, pe cand politia are o ratie per masina de patru ori mai mica.

Romania libera: Gherila PSD antijustitie

Romania libera: Gherila PSD antijustitie"Gherila PSD antijustitie" scrie pe prima pagina Romania libera. Potrivit cotidianului, PSD cere pichete si manifestatii pentru a forta eliberarea lui Nicolescu, arestat pentru mai multe acuzatii de coruptii.

Romania libera scrie pe prima pagina si despre un proiect de lege potrivit caruia crimele de la Revolutie si mineriade ar putea deveni imprescr'+'iptibile, "pornind de la argumentul ca in toate statele din zona euroatlantica, mai putin Romania si Bulgaria, exista prevederi prin care omorul nu se prescrie niciodata".

De pe prima pagina se face si trimitere catre editorialul de azi al lui Dan Turturica. "Opozitia la normalitate. Miza cazului Nicolescu".

Curentul: "Mafia sindicala vaneaza, pentru Vantu, patrimoniul UGSR"

Curentul: "Mafia sindicala vaneaza, pentru Vantu, patrimoniul UGSR""Sorin Ovidiu Vantu a preluat controlul liderilor sindicali pentru a-i folosi ca instrumente de santaj la adresa guvernului, cand interesele de afaceri i-o cer, si pentru a-si insusi patrimoniul fostului UGSR", scrie cotidianul pe prima pagina.

Tot de aici aflam ca tinerii vor sa devina mecanici auto, ingineri, avocati sau ospatari.

Curentul propune in editia de astazi si metode de incalzire a locuintei pe timp de iarna.

Financiarul: "Doar 7% din banii care au iesit de pe FP au intrat in alte actiuni de la Bursa"

Financiarul: "Doar 7% din banii care au iesit de pe FP au intrat in alte actiuni de la Bursa""Valorea tranzactiei cu actiuni Fondul Proprietatea a depasit 107 milioane de euro in prima saptamana" titreaza Financiarul pe prima pagina.

Aflam aici si de ce veniturile din TVA nemultumeste FMI: incasari de numai 575 mil. euro. "Romania a incheiat anul trecut cu un deficit bugetar de 6,51% din PIB, in scadere de la 7,4% din PIB in 2009".

Pentru inceputul anului, noua mari companii au anuntat peste 3.000 de locuri de munca, mai scrie Financiarul pe prima pagina.